Rednic anunta TRANSFERUL VERII in Liga 1: "Isi doreste sa plece si sa vina la noi!" Super jucatorul FACUT PRAF de Becali s-a saturat si vine la marea rivala | VIDEO

Dinamo poate aduce un super jucator de la FCSB in vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2019, 14:22
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2019, 14:34

Mircea Rednic a confirmat ca este interesat de mutarea lui Florentin Matei, jucator care a prins doar cateva minute in mandatul lui Teja.

Rednic sustine ca a discutat cu un apropiat al lui Matei care i-ar fi transmis ca fotbalistul este dispus sa vina in "Stefan cel Mare" din vara. Rednic il va aduce pe Matei doar daca acesta va veni din postura de jucator liber de contract. Dinamo nu isi permite sa plateasca suma de transfer pentru un fotbalist de la FCSB.

"Mi l-as dori pe Florentin Matei daca ar pleca gratis de la FCSB. Chiar i-am transmis un mesaj. Cred ca era varul sau fratele lui intr-o benzinarie. Si-ar dori sa plece si ar vrea sa vina la Dinamo. Nu am zis "Nu!" pentru ca il stiu. Dar doar daca vine gratis. Acolo e si presiune mare (n.red. la FCSB), nu au rabdare", a declarat Mircea Rednic in cadrul conferintei de presa dinaintea meciului cu Botosani.

CITESTE SI

Modifică setările cookies