Liga 1

Reactie de ultima ora a Anamariei Prodan dupa anuntul ca Man e aproape de Norwich! Ce spune de transferul de 15 milioane de euro

Anamaria Prodan a confirmat informatia publicata in exclusivitate de www.sport.ro in legatura cu interesul concret al lui Norwich pentru Dennis Man.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2020, 23:51
Data actualizarii: Marti 07 Iulie 2020, 23:57

Dennis Man ar putea pleca de la FCSB in aceasta vara, iar negocierile au fost confirmate si de Anamaria Prodan, dar si de patronul ros-albastrilor, Gigi Becali. Agentul jucatorului a declarat recent ca Dennis Man este aproape de un transfer in Anglia, confirmand informatiile conform carora echipa interesata de jucatorul FCSB este Norwich. 

"O sa va spuna patronul mai multe detalii. Stiti ca de fiecare data cand facem un transfer, vrem sa il vedem definitivat. Patronul trebuie sa stea fata in fata cu reprezentantii clubului si sa cada de acord, zilele urmatoare. 

Este vorba de Premier League. Sunt mai multe echipe interesate, printre care si Norwich. Patronul va decide, suma e de 15 milioane de euro. Dupa Dennis Man, vedeti ce jucatori se pregatesc, Olaru, Pantiru", a spus Anamaria Prodan la Telekom Sport. 

Modifică setările cookies