VIDEO Reacția lui Gică Hagi după ce Gigi Becali i l-a oferit gratis pe Radu Boboc

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 16:09
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 16:08
Radu Boboc (23 de ani) este unul dintre numeroșii jucători care și-au reziliat contractul cu FCSB în această iarnă, la doar câteva luni după transferul la formația bucureșteană.

Cumpărat de FCSB în august, de la Farul Constanța, pentru 200.000 de euro, Radu Boboc a evoluat în doar 10 meciuri la formația roș-albastră. Fundașul dreapta nu l-a mulțumit pe Gigi Becali, iar finanțatorul bucureștenilor a anunțat în mai multe rânduri că este dispus să îl cedeze gratis pe Boboc formației de la care l-a cumpărat.

Gică Hagi nu se gândește la transferul lui Radu Boboc: "Avem Sîrbu și Baravykas. Și Boli poate juca acolo"

Totuși, Gică Hagi a lăsat de înțeles că exclude o revenire a lui Radu Boboc, având în vedere că are mai multe soluții pe postul de fundaș dreapta.

"Nu vorbesc de jucători, de cine va veni. Noi am semnat deja pe postul ăsta, dacă vrei să îți dau un răspuns. Avem Sîrbu acolo, avem jucătorul pe care l-am semnat. Și Boli poate să joace acolo", a spus Gică Hagi, după meciul amical de la Buftea dintre Farul și FC Argeș, scor 4-1.

În această iarnă, Farul l-a transferat deja pe fundașul dreapta lituanian Rolandas Baravykas (27 de ani), care a jucat ultima oară la UTA Arad. Tot în acea poziție, dobrogenii îl au și pe tânăru Dan Sîrbu (19 ani), care a strâns deja 20 de meciuri în actuala stagiune.

Radu Boboc a evoluat în 122 de meciuri la Farul Constanța în perioada 2018-2022 și și-a trecut în palmares un trofeu - Cupa României, în 2019.

  • 1 milion de euro este cota de piață a lui Radu Boboc, conform Transfermarkt

Gigi Becali spunea că vrea să îl trimită pe Radu Boboc înapoi la Farul

La mijlocul lunii noiembrie, Gigi Becali spunea că vrea să îi trimită pe Radu Boboc și Marco Dulca înapoi la cluburile de la care au venit, Farul, respectiv Chindia. Între timp, ambii și-au reziliat contractul cu FCSB, însă niciunul nu a semnat până acum cu o altă echipă.
 
"Da, mă gândesc să renunț la Boboc și Dulca. De exemplu, pe Boboc i-l dau lui Gică înapoi. În cazul lui Dulca nu am altă soluție în afară de Târgoviște. Da (n.r - e posibil să revină la Chindia în iarnă). A zis că vrea să muncească, să își câștige locul. Tot l-am băgat, l-am băgat... aia nu e muncă. 

Radaslavescu tot mai vine la primit, îl văd pe acolo pe teren, o mai ia, o greșește. Greșește, dar vine la primit, să vadă dacă poate face ceva cu mingea. Dacă tu fugi de minge tot timpul, aia nu e muncă, aia este ascundere. Nu se poate juca așa fotbal", spunea Gigi Becali, la Pro Arena.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!