FCSB face curățenie generală! A renunțat la șapte jucători și mai urmează doi 

FCSB rachid bouhenna Razvan Ducan Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 00:10
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 00:12

Fără a transfera niciun jucător, FCSB s-a despărțit de 7 oameni în această pauză competițională.

FCSB a început oficial „curățenia” de iarnă. Vicecampioana României i-a împrumutat pe Ianis Stoica (20 ani) și Alexandru Musi (18 ani) la U Cluj și Politehnica Iași și le-a reziliat contractele lui Florin Achim (31 ani), Radu Boboc (23 ani) și Andrei Dumiter (23 ani), Marco Dulca (23 ani) și Bogdan Rusu (32 ani). 

Rachid Bouhenna și Răzvan Ducan 

Dintre jucătorii care nu vor face deplasarea în cantonamentul din Turcia, doar Rachid Bouhenna (31 ani) și Răzvan Ducan (21 ani) nu și-au încheiat angajamentul cu clubul patronat de Gigi Becali (64 ani). 

Fudașul central algerian a prins doar 9 meciuri pentru FCSB în toate competițiile, în timp ce Răzvan Ducan a bifat doar un joc în ultima partidă din grupele Cupei României, 2-0 cu FC Botoșani. 

„Renegații” de la FCSB sunt așteptați de Mihai Iosif la Minaur Baia Mare

Cei 5 jucători la care FCSB a renunțat în această iarnă sunt așteptați la Minaur Baiar Mare. Mihai Iosif (48 ani) mărturisit că dacă clubul din Liga 2 ar avea posibilitatea financiară i-ar achiziționa instant.

„I-aș lua pe toți cei puși pe liber de FCSB. Nici nu aș sta la vreo discuție. Tot ce a pus FCSB pe liber i-aș lua acum.

Sunt cluburi cu pretenții, care vor an de an trofee și acolo nu îți dă nimeni timp de adaptare”, a declarat Mihai Iosif pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Totodată, fostul antrenor al Rapidului a dezvăluit că l-ar vrea și pe Cristi Săpunaru (38 ani) în staff. Însă este convins că stoperul giuleștenilor o să mai joace și sezonul viitor.

„Este prietenul meu, dar cu siguranță își va dori să înceapă direct principal. ;i-ar face mare placere să colaborez cu el și într-un staff. 

Dacă e aproape cel mai bun în fiecare meci, cu siguranță mai poate juca cel puțin un an”, a mai spus Mihai Iosif.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!