"Perla" lui Gigi Becali, la un pas de U Cluj! Ovidiu Sabău a pus ochii pe titularul din Superliga

Radu Boboc Farul Constanta FCSB Ovidiu Sabau Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 12:18
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 12:19

FC Voluntari a retrogradat în al doilea eșalon fotbalistic românesc.

După ce FC Voluntari a retrogradat în liga a doua, fundașul dreapta în vârstă de 25 de ani, Radu Boboc, pare a fi pe punctul de a se transfera la Universitatea Cluj.

Boboc, care a avut un sezon notabil la Voluntari cu 36 de meciuri, 2 goluri și 5 pase decisive, a atras atenția clujenilor ca posibilă achiziție pentru întărirea echipei în vederea noului sezon de Superliga României, scrie GSP.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Radu Boboc, potrivit site-urilor de specialitate

Mutarea depinde de Mihai Butean

Mutarea lui Boboc la U Cluj este condiționată de rezultatul negocierilor cu Mihai Butean, care este prima opțiune a clujenilor pentru postul de fundaș dreapta. Butean, liber de contract după despărțirea de Hermannstadt, este prioritatea clujenilor. Dacă aceste tratative eșuează, Boboc pare a fi următoarea alegere a ardelenilor.

Un CV ce îl recomandă

Radu Boboc, trecut pe la Farul Constanța (fosta Viitorul) și FCSB, a demonstrat constant că este un jucător valoros la nivelul primului eșalong fotbalistic românesc. În ciuda retrogradării cu Voluntari, performanțele sale individuale au fost remarcabile și a fost titular în toate partidele din play-out.

  • 2,788 de minute a jucat Radu Boboc în tricoul celor de la Voluntari acest sezon.

În sezonul recent încheiat, Universitatea Cluj a utilizat doi jucători pe postul de fundaș dreapta: Dorinel Oancea, titularul de bază, și Andrei Peteleu, care a avut doar 10 apariții. Transferul lui Boboc ar putea aduce un plus de calitate și consistență pe această poziție.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!