Liga 1

Reacția lui Becali când a fost întrebat despre transferul lui Arlauskis la FCSB: „Imediat le cresc prețurile!” 

Gigi Becali a comentat posibilul transfer al lui Arlauskis. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 18:33
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 18:35

În cursul zilei de luni au apărut informații conform cărora Giedrius Arlauskis ar fi aproape de o revenire la FCSB, după cum a anunțat Radio Sport 1. Portarul lituanian ar urma să o părăsească pe CFR Cluj după scandalul din ultimele zile, principalul motiv fiind demiterea lui Marian Copilu, cel cu care Arlauskis are o relațiie excelentă. 

Plecarea lui Șumudică și a lui Copilu nu a fost pe placul lituanianului, care a fost cel mai vocal dintre jucătorii CFR-ului la ședința de vineri, pe care antrenorul a susținut-o într-un garaj de la stadion, după ce i-a fost interzisă intrarea

  • Reacția lui Becali când a fost întrebat despre transferul lui Arlauskis la FCSB: „Imediat le cresc prețurile!”

Astfel, au apărut primele zvonuri despre destinațiile posibile ale lui Arlauskis, iar FCSB se află printre ele. Unul dintre motive ar fi dorința lui Iordănescu de a-l avea pe portar alături de el, după colaborarea bună pe care au avut-o în sezonul trecut.

Reacția lui Gigi Becali 
 

Întrebat despre posibilitatea ca Arlauskis să îmbrace tricoul echipei sale, Gigi Becali a oferit un răspuns tranșant. Patronul a spus că cel care decide este Iordănescu, punctând că nu dorește să mai comenteze nici despre transferuri. 

„Ce este cu Arlauskis? V-am spus că nu mai vreau să vorbesc de transferuri că imediat le cresc prețurile la unul și altul pe care îi vrem noi. Edi decide pe cine aducem la echipă sau dacă mai are nevoie de încă un portar. El este șeful. 

Keseru stiu că e venit. Vorbiți cu cei de la echipă. Vă rog să nu mă mai întrebați de transferuri. Nu vreau să mă cert cu Edi și nu e bine să mai vorbesc eu prin presă de transferuri. Eu si așa l-am văzut pe Edi foarte supărat după meciul de aseară”, a spus Gigi Becali pentru ProSport

Arlauskis: „Fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin!” 
 

Portarul a fost unul dintre cei mai vocali jucători la ședința din garaj care a avut loc în cursul zilei de vineri la CFR Cluj, după ce Neluțu Varga l-a dat afară pe Marius Șumudică și i-a interzis intrarea în baza sportivă. 

"Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ!", a declarat Giedrius Arlauskis.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies