EXCLUSIV | Arlauskis face revoluție! "Dacă vă cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți!"

Scene incredibile la CFR Cluj, în această dimineață. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 August 2021, 10:40
Data actualizarii: Vineri 27 August 2021, 11:31

Lui Marius Șumudică i s-a interzis în această dimineață să intre în baza de pregătire a CFR-ului pentru a conduce antrenamentul programat la ora 11:00.

După eliminarea din Europa League, 0-4 și 1-2 cu Steaua Roșie, patronul Neluțu Varga a anunțat că l-a demis pe antrenor, dar și pe președintele campioanei Marian Copilu. 

Arlauskis face revoluție! 

 

În această dimineață, o parte a jucătorilor a venit la antrenament, în frunte cu portarul Giedrius Arlauskis, înlocuit aseară la pauză de Cristi Bălgrădean. Voce puternică în vestiar, goalkeeper-ul lituanian s-a arătat revoltat de situația dramatică de la CFR. 

Arla a anunțat că va pleca dacă nu va rămâne în organigramă Marian Copilu. 

"Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ!", a declarat Giedrius Arlauskis. 

Portarul a continuat și se pune scut pentru Șumudică și Marian Copilu. 

"Dacă va cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți! Noi suferim, familiile suferă! Noi suntem plecați", a mai tunat lituanianul, multiplu campion cu CFR. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!