Alungat de Becali după doar cinci săptămâni, Ondrasek și-a găsit echipă! Cu cine a semnat atacantul  

zdenek ondrasek FCSB Tromso Fotbal extern Alungat de Becali după doar cinci săptămâni, Ondrasek și-a găsit echipă! Cu cine a semnat atacantul
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 15:58
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 16:59

După scurta aventură la FCSB, Ondrasek și-a găsit o nouă echipă. 

Zdenek Ondrasek (32 ani) și-a găsit un nou angajament. Atacantul ceh s-a întors în Norvegia, la Tromso, formație pentru care a jucat între 2012 și 2015, timp în care a evoluat în 142 de meciuri, a marcat 55 de goluri și a oferit 17 pase decisive. 

Vârful a fost primit cu brațele deschise la Tromso, mai ales că fanii au contribuit financiar pentru a-i plăti salariul. La revenirea sa, clubul a lansat un comunicat oficial alături de descriera:

  • Alungat de Becali după doar cinci săptămâni, Ondrasek și-a găsit echipă! Cu cine a semnat atacantul

„Bine ai revenit acasă, Zdenek Ondrasek!”

 

Ultima aventură a jucătorului a fost la FCSB, unde după doar cinci săptămâni Becali a renunțat la serviciile sale. În cele trei meciuri pe care le-a disputat pentru roș-albaștrii, atacantul nu a reușit să înscrie niciun gol sau să ofere o pasă decisivă, iar acest lucru, culminând cu eliminarea din turul doi preliminar al Conference League, l-au făcut pe patronul vicecampioanei României să îi rezilieze contractul.  

Cu toate acestea, Ondrasek a plecat cu aproape 200.000 de euro în timpul scurt petrecut în România, Becali plătind în numai o lună prima de instalare și clauza de reziliere. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!