Rasturnare de situatie pentru Ghencea?! Becali poate LOVI in razboiul cu Armata pentru stadionul de 100 de milioane de euro: "Fac aia ce vor acolo?"

Rasturnare de situatie pentru Ghencea?! Becali poate LOVI in razboiul cu Armata pentru stadionul de 100 de milioane de euro: "Fac aia ce vor acolo?"

Gigi Becali a tunat din nou in razboiul pe care cu Armata si spune ca nu este normal ca FCSB sa fie interzisa in Ghencea.

Gigi Becali nu s-a hotarat inca unde va duce FCSB-ul sa joace meciurile de acasa din sezonul viitor. Patronul ros-albastrilor ia in calcul variantele Arcul de Triumf si Ghencea, insa s-a lovit de mai multe obstacole pana in prezent.

CSA Steaua si juristul Florin Talpan nu isi doresc prezenta FCSB-ului in Ghencea, iar pe Arcul de Triumf, Federatia Romana de Rugby spune ca nu se pot juca meciuri de fotbal.

"Ce rost are sa facem demersuri (n. r. pentru a juca pe Arcul de Triumf). Asta e un lucru firesc, daca stadionul e facut pentru fotbal, o sa jucam noi fotbal. In Romania se poate intampla orice...

Daca stadionul Ghencea de 100 de milioane cica este unitate militara? Si joaca o echipa de amatori din Liga a patra, care nici nu poate sa promoveze. Ei se chinuie, dar nu pot. Li s-au dat terenurile in alta parte, la oamenii care au cerut vechiul amplasament. Dar asta nu inseamna ca este unitate militara sau proprietate a MApN. Daca constructia s-a facut din bani publici este proprietatea statului. Atunci nu poti sa spui ca s-a facut din bani publici dar i-o dam Ministerului Apararii", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de protecție sunt ultima lor grijă. Petreceri în cluburi și curse de ATV-uri în păduri
BRAT