'Cadoul' facut de Borcea lui Gigi Becali! Unul din cei mai scumpi fotbalisti ai FCSB-ului putea ajunge la RIVALA Dinamo! "Au luat banii, nu jucatorul"

'Cadoul' facut de Borcea lui Gigi Becali! Unul din cei mai scumpi fotbalisti ai FCSB-ului putea ajunge la RIVALA Dinamo! "Au luat banii, nu jucatorul"

Dinamo a ratat unul din cele mai importante transferuri din istoria recenta a clubului.

Vlad Chiriches, fostul jucator de la FCSB, putea ajunge la marea rivala Dinamo. Vasile Siman, fostul patron de la Sportul Studentesc, a dezvaluit toate datele transferurului care a picat.

"Ati auzit de jucatorul Iordache? Atacant, extrema stanga, transferat de Dinamo la Pandurii. Singurul jucator din istoria fotbalului pentru care s-a platit rezilierea fara justa cauza, Dinamo a incasat un milion de euro de la Pandurii.

La momentul respectiv, cand spune Borcea sau nu stiu cine ca nu au vrut sa il ia pe Chiriches, domnul Condescu, in contul datoriei pe care o aveau fata de Dinamo, a incercat sa il transfere pe Chiriches, ei disparati sa ia banii, au luat banii, nu jucatorul", a spus Siman pentru Telekom Sport.

Asadar, Dinamo l-a refuzat pe Chiriches si a preferat sa incaseze datoria de la Pandurii in schimbul acestuia. Ulterior, fundasul central, a fost adus de Giigi Becali la FCSB.

Vlad Chiriches a fost vandut de FCSB la Tottenham in 2013 pentru o suma record la acea vreme, de 9,5 milioane de euro. In prezent, jucatorul evolueaza la Sassuolo, unde este imprumutat de Napoli.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Taberele statului zac în paragină, în timp ce la cele private e bătaie pe locuri, deși costă bani grei. Ce zic autoritățile
BRAT
Modifică setările cookies