Liga 1

Răsturnare de situație în cazul lui Budescu! Reacție de la Voluntari: „Nu a semnat cu noi!”

Încă o echipă din Liga 1 este interesată de Constantin Budescu (32 ani), iar negocierile cu Sepsi ar fi intrat în impas. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 20:46
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 20:49

20:45 Directorul general al lui FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a comentat informațiile apărute în presă și a dezvăluit că mijlocașul nu a semnat niciun contract cu echipa sa. 

„În acest moment Constantin Budescu nu a semnat niciun contract cu FC Voluntari! A fost o discuție acum ceva timp cu el”, a declarat Bălănescu pentru ProSport


Mijlocașul de care s-a despărțit FCSB în iarnă trebuia să semneze cu Sepsi Sf. Gheorghe, după ce chiar patronul echipei a confirmat negocierile cu el și faptul că îl așteaptă la echipa sa. Conform GSP, negocierile cu echipa lui Laszlo Dioszegi s-au blocat, iar pe fir a intrat o altă echipă. 

Budescu, în negocieri cu FC Voluntari 

Sursa citată inforrmează că mijlocașul de 32 de ani negociază cu FC Voluntari, echipă de pe a treia poziție din clasamentul Ligii 1. Principalul motiv în acceptarea ofertei din partea echipei ilfovene ar fi faptul că Budescu ar fi mai aproape de familie așa. Domiciliat la Ploiești, în perioada în care juca la FCSB mijlocașul făcea naveta, pentru a sta cât mai mult timp alături de cei dragi. 

Astfel, oferta din partea lui Voluntari i-ar permite lui Budescu să rămână în continuare aproape de casă. 

Constantin Budescu, așteptat la Sf. Gheorghe

Chiar directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a vorbit despre transferul lui Budescu în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport” și a oferit detalii legate de negocieri. Mai mult, mijlocașul era așteptat astăzi la Sf. Gheorghe pentru a semna. 

„Nu s-a semnat încă contractul. A promis că până la ora 3 sosește și semnăm contractul. Verbal ne-am înțeles în totalitate, a promis că vine la Sfântu Gheorghe și semnăm contractul. 

Sperăm ca până la ora 17 să avem contractul semnat de ambele părți și de mâine să se antreenzee cu noi. Hadnagy a discutat cu el, mai în glumă, mai în serios prima dată. Mie îmi place foarte mult de Budi. În ultimul timp nu și-a arătat calitățile, dar am încredere în Bergodi și am încredere în Budescu că mai are de spus un cuvânt în fotbalul românesc”, declarat Hadnagy la PRO X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies