Rareș Pop, proaspăt transferat la Rapid, are deja o ofertă pe masă

Rares Pop Rapid Bucuresti UTA Arad Superliga Rareș Pop
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 09 Martie 2024, 19:07
Data actualizarii: Sambata 09 Martie 2024, 19:11
Rareș Pop, în vârstă de 18 ani, a fost transferat de Rapid în ianuarie.

În ciuda transferului la Rapid în perioada de mercato din ianuarie, Rareș Pop (18 ani) nu a ajuns încă la echipa sa nouă și deja a primit o ofertă de la fostul său club, UTA, pentru un împrumut suplimentar.

Arădenii speră să prelungească perioada de împrumut a tânărului mijlocaș ofensiv

Antrenorul UTA, Alexandru Meszar, și-a exprimat dorința clubului de a-l păstra pe Rareș Pop și a subliniat că relația cu antrenorul Mircea Rednic este una pozitivă.

  • Rareș Pop

"Mircea Rednic nu e supărat pe Rareș Pop. Normal că trăiește la maximum meciul și pot exista supărări pe moment, dar are supărări de moment și cu alți jucători. Cu Rareș Pop are o relație foarte bună. E tânăr, e copil, e al nostru și trebuie să-l ajutăm. Rareș nu e schimbat după transfer, poate doar în bine, pentru că vrea să demonstreze că transferul lui nu s-a făcut degeaba. Încercăm să îl păstrăm pe Rareș Pop dacă se poate", a declarat Meszar, potrivit Fanatik.

Transferul lui Rareș Pop la Rapid s-a realizat pentru suma de 800.000 de euro, iar echipa din Arad dorește să mențină legătura cu tânărul talent pentru a-i asigura o dezvoltare continuă și pentru a contribui la succesul ambelor cluburi. Cu toate acestea, Meszar a subliniat că decizia finală depinde de evoluția lui Pop și de interesele ambelor echipe.

Rapid a făcut deja plăți semnificative pentru transferul lui Rareș Pop, iar posibilitatea pierderii banilor în cazul în care acesta nu joacă regulat la echipa la care este împrumutat este luată în considerare. În acest context, viitorul lui Pop rămâne sub atenta monitorizare, urmărindu-se îndeaproape evoluția sa și posibilitatea de a rămâne la UTA sau de a reveni la Rapid după perioada de împrumut.

"O să urmărim ce e cel mai bine pentru jucător şi cele două cluburi. Dacă el se dezvoltă, este bine şi pentru Rapid. Da, dar banii ăştia poţi să îi pierzi dacă ajunge la o echipă la care joacă mai puţin. Să vedem dacă este posibil şi cine rămâne. Pot să rămân doi, poate unul, poate niciunul”, a declarat Alexandru Meszar, potrivit sursei citate.

Clasament Superliga

UTA Arad se clasează pe poziția a noua, cu 40 de puncte in cele 30 partide disputate.

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!