Razvan Marin, BLOCAT 20 de ore in vama Nadlac alaturi de familie! Reactia mijlocasului roman: "Sa tot vrei sa vii acasa!" 

Razvan Marin (23 ani) a revenit in tara alaturi de familia lui, insa intrarea in tara le-a dat mari batai de cap. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2020, 10:24
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2020, 10:26

Mijlocasul lui Ajax s-a intors alaturi de familie in Romania, dupa ridicarea starii de urgenta, insa au avut de asteptat extrem de mult in vama Nadlac, care a fost asaltata de romanii care veneau in tara. 

Razvan Marin a postat pe contul de Instagram o poza de la coada din vama, de la ora 2 dimineata, alaturi de descrierea: "Sa tot vrei sa vii acasa. Dupa ne intrebam de ce pleaca lumea in strainatate. Inca putin si se fac 18 ore de cand ne chinuim sa facem acei 5-6 kilometri pentru a intra in Romania"

  • Razvan Marin, BLOCAT 20 de ore in vama Nadlac alaturi de familie! Reactia mijlocasului roman: Sa tot vrei sa vii acasa!

Tatal mijlocasului a vorbit pentru Gazeta Sporturilor si a explicat cum a decurs intrarea in tara. 

"Da, am reusit sa intram. Suntem impreuna. Cam 18-20 de ore am stat. Suntem bine. A durat mult pentru ca erau procedurile de verificare din cauza acestui coronavirus. Ne-au verificat, am completat o declaratie. Nu mai conteaza acum. Asta a fost sa fie", a declarat Petre Marin pentru Gazeta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!