Liga 1

Prunea il pune la zid pe Negoita: "Fa, ba, baiatule, un efort!" Mesajul transant al presedintelui de la Dinamo

Situatia devine mai critica pe zi ce trece la Dinamo, iar Florin Prunea face un apel la Ionut Negoita.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 16:44
Data actualizarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 16:47

Presedintele lui Dinamo este nemultumit de faptul ca fotbalistii nu si-au mai vazut salariile de foarte mult timp, iar patronul nu face niciun efort pentru a le da macar de sarbatori din bani.

Florin Prunea spune ca majoritatea jucatorilor din Stefan cel Mare au salarii de pana in 2000 de euro pe luna si nu merita o asemenea bataie de joc:

"Cine are urechi sa auda, ca eu nu mai am contact cu nimeni de acolo: sa cheme jucatorii si sa vorbeasca cu ei, sa-i faca sa inteleaga. Multi dintre ei nu stiu ce se intampla, au si ei familii, copii. Macar ca se apropie sarbatoarea asta crestineasca. Fa, ba, baiatule, un efort si da-le si lor un salariu de Paste pentru ca sunt jucatori care au 1000 euro pe luna, 1500 - 2000 euro.

Pai nu e un Dumnezeu sus? Sa iti bati joc de ei in halul acesta? Sa nu faci un efort sa aibe si ei ce sa puna de Paste pe masa. Majoritatea au contracte mici. Foarte putini au contracte mari la Dinamo", a spus Florin Prunea pentru Telekom Sport.

 

Ionel Danciulescu isi doneaza trofeele pentru a ajuta clubul Dinamo

 

Dinamo are nevoie de aproximativ 180.000 de euro pentru a obtine licenta de Liga 1. Ionel Danciulescu le-a pus la dispozitie celor din DDB mai multe trofee si medalii castigate de el in cariera de fotbalist. Acestea vor fi vandute si banii vor fi folositi pentru a salva clubul:

"Nu mi-a fost foarte greu pentru ca atunci cand e vorba de Dinamo la mine nu mai conteaza absolut nimic. O fac pentru a ajuta Dinamo, pentru ca trofeele si medaliile pe care le-am pus la dispozitia suporterilor cu siguranta ii va ajuta. Este o parte importanta din istoria lui Dinamo si din istoria mea. Eu cred ca cine le va achizitiona o va face pentru Dinamo in primul rand", a spus Danciulescu la PRO X.

CITESTE SI
Modifică setările cookies