Liga 1

Cine va arbitra derby-ul FCSB - Dinamo

FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la 21:00, în format LIVE TEXT pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:16
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:17

Cel mai importamt duel din fotbalul românesc, în opinia fanilor, va ajunge la ediția 182 în acest weekend. FCSB și Dinamo sunt departe de ce erau cândva, dar ambele echipe trec printr-o perioadă de reconstrucție, iar o victorie în marele meci le-ar putea împinge spre revenirea sportivă.

FCSB - Dinamo | Istvan Kovacs, la centru

 

  • Probleme pentru Becali! Arbitrul ce ”i-a mâncat zilele” arbitrează marele derby cu Dinamo

Totuși, pentru FCSB, duelul nu va fi unul ușor. CCA a decis, informează Prosport, să îl delege pe Istvan Kovacs pentru acest duel, iar asta nu va fi pe placul lui Becali. Finanțatorul vicecampioanei a avut, de fiecare dată, un discurs dur la adresa lui Kovaks, pe care îl acuză în mod repetat că încearcă să o ajute pe CFR.

„Kovacs, fiind om, nu putea să facă așa ceva. Dracii l-au spus ce să facă. Păi bă, nebunule, ți-au întunecat mintea? Numai dracii gândesc lucrurile invers! Cum să nu fiu supărat? El e supărat că l-a tras puțin pe Camora de tricou.

Dacă Istvan Kovacs are mintea întunecată de draci, degeaba se duce să se uite la ecranul ăla de la VAR. Nu recunoaște când greșește.

Arbitrii nu mai sunt cumpărati, nu mai există așa ceva, dar există draci care le întunecă mintea. Nici prostie nu e, e minte întunecată. Istvan Kovacs n-are voie să greșească”, spunea Gigi Becali, după un meci.

De altfel, la începutul acestui an, FCSB a trimis o scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor prin care a cerut ca Istvan Kovasc să nu mai fie delegat la meciurile lor, din cauza multiplelor erori. Firește, cererea nu a fost luată în serios.

CITESTE SI

Modifică setările cookies