Liga 1

Helmut Duckadam nu îl vrea pe Vlad în poartă la meciul cu Dinamo: ”Dacă mai face o greșeală cu Dinamo e terminat de tot”

Edward Iordănescu are sarcina dificilă de a alege portarul titular pentru duelul cu Dinamo.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 09:36
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 23:10

Andrei Vlad, portarul titular de la FCSB, nu trece prin cea mai bună perioadă, având gafe uriașe în ultimele meciuri. Motiv pentru care, suporterii îi cer lui Edward Iordănescu să nu îl titularizeze în derby.

Astfel că în poartă ar putea juca Cătălin Straton, portarul de rezervă de la FCSB, adus chiar de la marea rivală în urmă cu un an.

  • Helmut Duckadam nu îl vrea pe Vlad în poartă la meciul cu Dinamo: ”Dacă mai face o greșeală cu Dinamo e terminat de tot”

Helmut Duckadam, eroul de la Seviila, crede că Vlad are nevoie de o pauză. El este de părere că la Vlad este o problemă de ordin mental, astfel că ar fi bine dacă ar fi lăsat să se odihnească măcar un meci.

"Dacă va juca Vlad, că nu știm. A avut două probleme la ultimul meci. Da, aș vrea să joace Straton la meciul ăsta. Cred că dacă îl forțezi prea mult pe Vlad după anumite greșeli, face o greșeală. Da, l-aș lăsa să se odihnească măcar un meci, să-l ajuți și psihic. Dacă va mai face o greșeală cu Dinamo, atunci iar e terminat de tot. 

Iliev e un portar bun. Iliev n-a mai jucat demult, dar e un portar bun, cu experiență. Nici acolo n-am înțeles prea bine. Mie îmi place de Eșanu, care e tânăr", a spus Duckadam,  la Digi Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies