Nationala

Mirel Rădoi îi răspunde lui Răzvan Marin după ce jucătorul a declarat că este nemulțumit că nu a fost titular 

Mirel Rădoi a comentat declarațiile lui Răzvan Marin de la finalul partidei cu Macedonia de Nord, 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 09:17
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 09:32

După remiza cu Macedonia de Nord, 0-0, Răzvan Marin a declarat că este nemulțumit pentru că a fost utilizat titular doar cu Liechtenstein și a punctat că abia așteaptă să se întoarcă la echipa de club și să joace pe poziția în care se simte confortabil pe teren. 

La conferința de presă, Mirel Rădoi a fost confruntat cu spusele elevului său, iar antrenorul a precizat că Dragoș Nedelcu i s-a părut o varianta mai bună pentru mijlocul terenului. 

  • Mirel Rădoi îi răspunde lui Răzvan Marin după ce jucătorul a declarat că este nemulțumit că nu a fos titular

Rădoi: „Eu dacă am o problemă cu un jucător nu vin să o discut în fața dumneavostră”
 

„Eu dacă am o problemă cu un jucător nu vin să o discut în faţa dumneavoastră, întâi o discut cu el şi după aceea o să răspund ceea ce avem de răspuns despre problema unui jucător sau a altuia.

Știu că au fost anumite discuţii, că de ce Dragoş Nedelcu, ci nu Răzvan Marin. Până la partida cu Islanda eram acuzat că de ce nu bag un mijlocaş defensiv şi îl bag pe Răzvan Marin acolo, acum când nu mai joacă Răzvan Marin acolo, sunt acuzat că de ce nu mai joacă Răzvan Marin şi că este nemulţumit”, a dezvăluit Mirel Rădoi, după egalul din Macedonia de Nord. 

În aceste trei meciuri din preliminariile Grupei J de calificare la Campionatul Mondial din 2022, Răzvan Marin a fost bifat 14 minute cu Islanda, 2-0, 90 de minute cu Liechtenstein, 2-0, și 27 de minute cu Macedonia de Nord, 0-0. În total, mijlocașul lui Cagliari are 32 de prezențe la echipa națională și două goluri marcate. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies