DDB cornel talanar Dinamo Liga 1 talnar Liga 1

"Probabil au nevoie de amatori, ca sa-si faca ei treaba acolo!" DDB, atacata fara mila de o legenda dinamovisita

Presiunea locului din clasament este din ce in ce mai mare, iar DDB-ul este acum atacat din toate partile.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 26 Aprilie 2021, 17:45
Data actualizarii: Luni 26 Aprilie 2021, 17:48

Dupa ce mai multi membrii au cerut in repetate randuri mai multa transparenta in tot ce inseamna DDB, acum a venit randul unei legenda a clubului, Cornel Talnar, sa sara la gatul oameniilor care fac parte din conducerea acestui program.

Acesta spune ca pe el nimeni nu l-a intrebat nimic, in ciuda faptului ca este angajat al clubului inca din vara, cand a fost unul dintre oamenii care au garantat pentru spaniolii care au cumparat actiunile de la Negoita, dar care ulterior s-au dovedit a fi doar niste impostori care au dorit sa se imbogateasca peste noapte.

  • Probabil au nevoie de amatori, ca sa-si faca ei treaba acolo! DDB, atacata fara mila de o legenda dinamovisita

"Eu sunt director tehnic la Dinamo. Cei care conduc la ora actuala Dinamo n-au nevoie de profesionisti, chiar se laudau intr-un comunicat ca au rugat profesionisti sa vina langa ei. Pe mine nu trebuie sa ma roage, eu sunt angajat din vara la Dinamo. Ar putea foarte frumos sa ma intrebe, dar probabil ei au nevoie de amatori, ca sa-si faca ei acolo lucrurile. Din pacate, Dinamo a ajuns unde a ajuns.

La noi era inmormantare cand Dinamo termina pe locul 2. Acum Dinamo este pe loc retrogradabil si vad ca nimeni nu se sesizeaza. Trebuie adusi rapid niste profesionisti in toate domeniile de activitate, sa se incerce pe ultima suta de metri sa se faca ceva pentru Dinamo. Ar fi pacat ca Dinamo sa retrogradeze, iar in conditiile actuale avem sanse mari sa retrogradam", a spus Cornel Talnar pentru Digisport.

Modifică setările cookies