Primele imagini cu Alexandru Stan in tricoul FCSB-ului: "Tata e rapidist, plangea cand i-am spus!" Nedelcu este noul ROBOCOP al echipei FOTO

Autor: Sport.ro
Sambata 18 August 2018, 12:19

	Primele imagini cu Alexandru Stan in tricoul FCSB-ului: "Tata e rapidist, plangea cand i-am spus!" Nedelcu este noul ROBOCOP al echipei FOTO

Jucatorii FCSB-ului s-au antrenat pe o caldura infernala.

Alexandru Stan a ajuns de la Astra la FCSB si a luat parte la primul sau antrenament cu echipa. Pe o caldura sufocanta, 30 de grade, jucatorii au avut un meci-scoala. Accidentat la partida cu Hajduk, Nedelcu a purtat o masca de protectie.

Florin Tanase a incheiat mai rapid antrenamentul, fiind retras la vestiare dupa ce a acuzat o accidentare. Nu exista momentan informatii despre cat de serioasa este aceasta.

Alexandru Stan a venit la conferinta de presa unde a dezvaluit ca este singurul stelist din familie.

"Am doi frati mai mari si o sora. Unul dintre ei a jucat la Dinamo, celalalt e rapidist, n-aveau cum sa tina cu Steaua. Tata e rapidist. Mama, Dumnezeu sa o ierte, tinea cu mine nu conta unde eram. Fratele meu cel mare e rapidist, fratele celalalt e dinamovist.

Cand l-am sunat pe tatal meu, plangea. I-am spus sa nu mai planga. Mi-a spus: <<plang, ca asta e visul tau si ti-ai dorit de cand erai copil>>. Uite ca Dumnezeu m-a ajutat" a spus Alexandru Stan.

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies