Constantin Budescu FCSB Superliga

Prima impresie a lui Budescu despre situația de la FCSB și despre Edi Iordănescu 

FCSB s-a întărit în această vară pe ultima sută de metri. Roș-albaștrii l-au achiziționat pe Constantin Budescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 18:48
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:02

După vânzarea lui Olimpiu Moruțan (22 ani) la Galatasaray, pe 4.2 milioane de euro plus un bonus de performanță de 1.5 milioane de euro, Edi Iordănescu i-a cerut întăriri lui Gigi Becali. Cerința antrenorului a fost respectată de omul de afaceri, care l-a convins pe Constantin Budescu (32 ani) să se întoarcă la FCSB

Revenit la vicecampioana României, mijlocașul este încrezător în noile achiziții ale roș-albaștrilor și în capacitatea lui Edi Iordănescu de a pregăti echipa. 

Budescu: „Echipa este pe un drum bun”
 

Echipa este pe un drum bun, s-au făcut ceva schimbări aici. Zic eu că o să se vadă de acum încolo, sperăm să se obțină rezultate pozitive pentru că este o diferență mare de puncte (n.r.: față de CFR Cluj) și asta nu e bine pentru noi.

Mister m-a primit foarte bine, nu am lucrat până acum, am vorbit doar la telefon. Este un antrenor foarte bun, peste tot pe unde a fost a obținut rezultate bune și cred că asta o să facă și aici”, a declarat Constantin Budescu pentru FCSB TV. 

Constantin Budescu și-a încheiat socotelile cu Damac, după un sezon în care a bifat 12 meciuri și a oferit 4 pase decisive și a revenit la FCSB pe un salariu de 25.000 de euro lunar plus o primă de instalare de 2000.000 de euro. 

În primul mandat la clubul roș-albastru, Budescu a jucat 37 de meciuri, reușind să marcehze 13 goluri și să ofere 12 pase decisive. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies