VIDEO EXCLUSIV | Primul contestatar al lui Budescu: „Nu cred că poate face diferența!”

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Dorinel Munteanu a vorbit despre eternul derby dintre FCSB și Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 12:15
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 12:46

FCSB a dat lovitura pe finalul campiei de transferuri și l-a convins pe Constantin Budescu (32 ani) să se alăture lotului condus de Edi Iordănescu. Mijlocașul ofensiv a fost ademenit să revină la echipa roș-albastră cu un salariu de 25.000 de euro lunar și o primă de instalare în valoare de 200.000 de euro la semnătură, iar acesta poate juca în derby-ul cu Dinamo, de pe 12 septembrie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Însă, Dorinel Munteanu este de părere că Budescu nu este o achiziție de succes pentru FCSB, deoarece clubul patronat de Gigi Becali se bazează pe jucători tineri cu o capacitate mare de efort. 

  • EXCLUSIV | Primul contestatar al lui Budescu: „Nu cred că poate face diferența!”

Munteanu: „Cred că e mai util Keșeru”
 

„Va fi un derby cu foarte multe orgolii și rivalități. Indiferent de ce poziții au avut în clasament, la momentul respectiv, jucătorii s-au motivat. Mai ales că Dinamo a adus câțiva jucători cu experiență. Nu a fost niciodată o favorită înainte de derby. 

Da, ar trebui să se mențină și la FCSB slab (n.r.: Constantin Budescu). Eu cred că FCSB are nevoie mai mult de Keșeru decât de Budescu, dar nu știu cum gândește Edi Iordănescu strategia de viitor a FCSB-ului. Nu aș crede că Budescu poate face diferența, pentru ca FCSB se bazează pe jucători mai tineri, care aleargă. Cred că e mai util Keșeru”, a declarat Dorinel Munteanu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies