Fotbal intern

Jolly-joker Budescu. Câștigul FCSB, explicat de Ioan Becali

FCSB - Dinamo, meci din runda a noua a Ligii 1, are loc duminică, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 10:13
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 10:25

Constantin Budescu a fost transferat de FCSB pentru a aduce un plus de creativitate în jocul echipei lui Edward Iordănescu. 

Ioan Becali consideră că vărul său, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a dat o lovitură importantă prin aducerea fostului jucător de la gruparea Damac, unde a evoluat în 12 partide.

  • Cifrele incredibile pe care le-a avut Budescu la FCSB în primul sezon! Artistul se întoarce în Liga 1

Ioan Becali, despre Budescu 

 

„Va fi un bonus pentru FCSB, Budescu fiind un jucător experimentat, un jucător care poate rezolva un meci de unul singur printr-o execuție, dar radical nu prea cred că poate schimba ceva, radical trebuie să facă toată echipa împreună cu corpul tehnic”, a spus Ioan Becali, potrivit ProSport.

Gigi Becali i-a oferit lui Constantin Budescu un salariu de 25.000 de euro lunar, după cum a informat digisport.ro, dar și o primă de instalare de 200 000 de euro. Jucătorul a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul. 

1,5 milioane de euro cotă de piață

 

Salariul este cu mult mai mic decât cel pe care îl încasa în Arabia Saudită mijlocașul român. Pentru patru luni petrecute la Damac, Budescu ar fi încasat 600.000 de euro. 

Internaționalul român are cifre impresionante pentru toate echipele la care a evoluat. A strâns, în total, 105 assist-uri și a reușit să marcheze de 113 ori în 324 de partide. În prezent, Budescu este evaluat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies