Primă imensă pentru jucătorii lui Dinamo dacă se salvează de la retrogradare! Cine e gata să 'arunce' cu bani în Ștefan cel Mare

Dinamo DDB U Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 08:09
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 08:11

Dinamo se pregătește de cel mai important meci al sezonului, returul barajului pentru menținerea în Liga 1, cu U Cluj. 

Meciul tur s-a încheiat 2-0 pentru ardeleni, astfel că jucătorii dinamoviști trebuie să facă o minune pentru a putea întoarce rezultatul și a salva echipa de la prima retrogradare din istorie. Jucătorii sunt mai motivați ca niciodată, în special datorită faptului că meciul se joacă cu casa închisă, în Ștefan cel Mare.

Primă imensă pentru jucătorii lui Dinamo dacă salvează echipa!

Fotbaliștii lui Dusan Uhrin au parte și de motivație financiară, astfel că le-a fost promisă o primă consistentă în cazul în care reușesc să evite retrogradarea. Conform Fanatik, dinamoviștii vor împărți 75.000 de euro dacă reușesc să se mențină în Liga 1. 

Suma menționată vine din partea mai multor surse, principala fiind DDB, care 'pune la bătaie' 25.000 de euro, în timp ce Nicolae Badea este următorul care contribuie cu 20.000 de euro. Surpriza vine din partea lui Claudiu Florică, cel care putea prelua pachetul majoritar de la Ionuț Negoiță. Afaceristul oferă și el 10.000 de euro primă de salvare. 

Răzvan Zăvăleanu, Marian Iuhasz, Constantin Nițu și Claudiu Ciolan contribuie și ei cu câte 5.000 de euro fiecare, în cazul în care fotbaliștii reușesc să întoarcă rezultatul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!