Victor Becali Dinamo U Cluj - Dinamo Fotbal intern

"Va fi la terapie intensivă dacă rămâne în Liga 1". Cine o vrea pe Dinamo în "B" ca să aibă șanse de salvare

Dinamo are o misiune foarte complicată în returul barajului pentru menținere/promovare în Liga 1, după ce a pierdut prima manșă pe terenul Universității Cluj, scor 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 22:13
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 22:31

Sezonul dezastruos de Liga 1 a adus-o pe Dinamo în situația de a juca pentru prima oară la barajul de menținere/promovare în prima ligă, cu Universitatea Cluj. ”Câinii” au pierdut cu 2-0 la Cluj și sunt mai aproape ca niciodată de o retrogradare, prima din istoria de 74 de ani a clubului.

Dinamo și U Cluj se întâlnesc duminică, 29 mai, de la ora 21:00, în returul barajului pentru accederea/rămânerea în Liga 1. Echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr. își pune speranțele în suporterii care au epuizat biletele în doar 48 de ore, astfel că atmosfera de pe Ștefan cel Mare va fi una incendiară în ziua meciului. 

"O să-mi iau niște înjurături în preajma meciului. Eu cred că pentru Dinamo mai bine este să retrogradeze. Acum are 70% șanse să retrogradeze. Dinamo, dacă va rămâne în Liga 1, va fi la terapie intensivă. Se duce în B, se tratează. Se face bine cu un buget mic. Dacă se duceau mai demult în B, cu sprijinul suporterilor, ieșeau și din insolvență, erau și promovați. Sunt mulți care ar ajuta Dinamo dacă e o conducere serioasă", a declarat Victor Becali la DigiSport. 

Dumitru Dragomir, de partea lui Dinamo 

Dumitru Dragomir este de părere că Dinamo va reuși să facă un meci bun cu U Cluj și să rămână în Liga 1.

"Dinamo poate să răstoarne rezultatul. 2-0 nu este un rezultat pentru o echipă din prima ligă, cu numele pe care îl are Dinamo. Cu spectatorii turbulenți pe care îi are. Odată, galeria lui Dinamo era în primele trei. Dacă se mobilizează, e echipa mai bună Dinamo.

Nu e dezastru (n.r. - dacă retrogradează Dinamo). Pentru dezastru, ferească Dumnezeu vine cutremur și mor vieți nevinovate sau război", a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!