Pregateste FCSB inca un transfer? Becali, tentat de un club din Liga 1 sa-i ia golgheterul: "Daca vine o oferta, il arunc pe geam!"

Pregateste FCSB inca un transfer? Becali, tentat de un club din Liga 1 sa-i ia golgheterul: "Daca vine o oferta, il arunc pe geam!"

FCSB ar putea realiza al patrulea transfer de la acelasi club din Liga 1.

Gigi Becali i-a luat de la Iasi pe Pantiru pentru 200.000 de euro si 20% dintr-un viitor transfer, pe Tarnovanu pentru 200.000 de euro si 15% dintr-un viitor transfer si pe Tanasa pentru 100.000 de euro si 10% dintr-un viitor transfer.

Mihai Teja nu este ingrijorat ca si-a pierdu trei jucatori in doar cateva luni si spune ca banii veniti de la Becali au ajutat-o pe Poli Iasi sa supravietuiaca. De asemenea, Teja si-a trimite si golgheterul la FCSB daca va primi 500.000 de euro.

"In ultimele trei luni, clubul a vandut de 500.000 de euro. Nu stiu cum se puteau aduce acesti bani la club. E si problema banilor, a bugetului. Daca nu se platea o suma de bani, incepea depunctarea echipei. Si toata munca baietilor se pierdea pe considerente financiare. Nu suntem un club bogat, suntem un club mic, in reconstructie si trebuie sa supravietuim. Daca nu se platea, eram depunctati. Si atunci eram cu totii mai amarati. Sefii au fost constransi sa faca lucrul acesta. Si banii sunt bine venti, s-au mai platit salarii, pentru ca echipa sa aiba toate conditiile psihice si materiale.

Eu i-as fi tinut pe toti, dar cand esti un club sarac… Si pe Balan, daca vine o oferta de 500.000 de euro, nu mai stau la discutii, ii dau drumul, il arunc pe geam. Il dau repede. Asta este situatia, clubul de fotbal trebuie sa se autofinanteze daca nu sunt alte cai de finantare si este greu. In loc sa ne bucuram ca avem copii talentati… Si sper sa mai avem, sa vindem la fiecare 2-3 luni. Nu trebuie sa dam vina pe unul si pe altul. Nu puteam sa ma opun. E adevarat, echipa scade valoric, dar trebuie sa gasim alte solutii pentru a-i inlocui", a declarat Mihai Teja in cadrul unei conferinte de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT