Liga 1

VIDEO ”Pot să fiu suspendat, nu mă interesează”. Dan Petrescu s-a luat de arbitraj și la conferință: ”Dacă se întâmplă asta, eu mă las de antrenorat”

Dan Petrescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj - FCSB 0-1, meciul care a relansat lupta pentru titlu în Liga 1 și care i-a permis echipei lui Toni Petrea să se apropie la doar două puncte de lider.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 08:21
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 08:33

După meci, antrenorul echipei din Gruia a contestat cartonașul roșu primit de Mateo Susic în finalul primei reprize. Chiar dacă Darius Olaru, ”victima” fundașului de la CFR Cluj, a ajuns la spital în urma acelui fault, Petrescu spune că jucătorul său trebuia să fie sancționat doar cu un cartonaș galben.

Nervos la declarațiile de după meci, Petrescu a contestat arbitrajul și la conferința de presă. ”Dacă noi vom primi un roșu, eu mă las de antrenorat!”, spune tehnicianul campioanei.

  • Dan Petrescu

CFR Cluj - FCSB 0-1 | Dan Petrescu s-a luat de arbitraj după meci

„Suntem toți foarte supărați, e greu să vorbim, mai ales că am jucat mai mult de o repriză în zece. Cred că la orice nivel, într-un derby, n-am văzut un cartonaș roșu în viața mea așa. Nu înțeleg cum poți ai putea să dai roșu la o asemenea fază.

Noi am primit faulturi d-astea în campionat și maximum a fost galben. Meciul trebuia să se joace 11 la 11 și, care era mai bun, să câștige. Pe final, am avut cea mai mare ocazie a meciului și trebuie să marcăm. Dacă se termina la egalitate, era un rezultat corect. A fost un meci de bătaie!”, a spus Dan Petrescu.

Întrebat dacă rezultatul a fost influențat de arbitraj, antrenorul ardelenilor a răspuns: ”Păi da, cum? Normal! Dacă dai roșu fără să fie roșu, ce să mai fie? Pot să fiu suspendat, nu mă interesează. Nu era ultimul om, nu a sărit pe el să-l omoare. Cine zicea ceva dacă-i dădea galben? Nimeni!

Cine a pus presiune, a câștigat. Eu ce pot să fac? Eu sunt antrenor, dar mi se pare incredibil ca să iei o decizie la un asemenea meci. Dacă noi în deplasare vom primi un roșu, vreodată, eu mă las de antrenorat! Adversarul să ia roșu. La noi nu se întâmplă nimic, nici penalty, nici roșu. Arbitrul a fost influențat de declarații înainte de meci”.

FCSB, din nou în lupta pentru titlu! Programul complet

CFR Cluj a ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat și a rămas cu 45 de puncte. În urma acestui succes, FCSB s-a apropiat la doar două puncte distanță de lider, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, ținând cont că diferența dintre cele două era de 14 puncte după sezonul regulat!

În următoarea etapă, CFR Cluj se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, iar FCSB va juca tot în deplasare, cu Farul Constanța.

Programul lui CFR Cluj până la finalul sezonului:

FC Voluntari - CFR Cluj

CFR Cluj - Farul Constanța

FC Argeș - CFR Cluj

CFR Cluj - Universitatea Craiova

FCSB - CFR Cluj

Programul lui FCSB până la finalul sezonului:

Farul Constanța - FCSB

FCSB - FC Argeș

Universitatea Craiova - FCSB

FC Voluntari - FCSB

FCSB - CFR Cluj

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies