Liga 1

GALERIE FOTO CFR Cluj - FCSB 0-1 | Toni Petrea, prima reacție după meciul din Gruia + situația lui Darius Olaru: ”A spus că nu simțea piciorul”

CFR Cluj - FCSB 0-1 | Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a oferit o primă reacție dup meciul care a relansat lupta pentru tilu în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 22:58
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 23:12

Tehnicianul a subliniat importanța acestui meci și spune că, în cazul în care FCSB ar fi pierdut în fața celor de la CFR Cluj, ardelenii ar fi fost, în mare parte, campioni.

CFR Cluj - FCSB 0-1 | Toni Petrea, prima reacție după meciul care a relansat lupta la titlu

„O victorie importantă, un meci important. Mă gândeam că, în situația în care ar fi câștigat CFR-ul, să-i mai ajungem noi sau Craiova ar fi fost aproape imposibil. Mai sunt cinci meciuri foarte grele, se poate întâmpla orice, vedem la final unde ne vom clasa.

Țin să le mulțumesc suporterilor pentru sprijinul pe care ni l-au dat, țin să le mulțumesc pentru modul în care au susținut echipa. Îi așteptăm în număr cât mai mare și la următoarele meciuri.

Știam stilul de joc al CFR-ului, ne-am pregătit pentru un astfel de stil de joc, de luptă. Am avut câteva situații, i-am presat destul de mult, din păcate nu am reușit să ne liniștim mai devreme. Puteam primi un gol dintr-o fază fixă”, a spus Toni Petrea. 

Antrenorul FCSB-ului a vorbit și despre situația lui Darius Olaru, care a ieșit accidentat la pauză, după ce a fost faultat de Mateo Susic: ”Olaru a fost la spital, este doar o contuzie, dar foarte puternică. A spus că nu simțea piciorul de durere, am crezut că e fractură. Avem de tras, avem de muncit. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru următorul joc. Am spus și înainte de această partidă, lupta pentru primele trei jocuri s-a strâns”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.

Întrebat dacă este dispus să rămână la FCSB în cazul în care va câștiga titlul, Toni Petrea a răspuns: ”Nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva, vreau să mă gândesc ce putem face pentru a câștiga meciul de la Constanța”.

FCSB, din nou în lupta pentru titlu! Programul complet

CFR Cluj a ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat și a rămas cu 45 de puncte. În urma acestui succes, FCSB s-a apropiat la doar două puncte distanță de lider, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, ținând cont că diferența dintre cele două era de 14 puncte după sezonul regulat!

În următoarea etapă, CFR Cluj se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, iar FCSB va juca tot în deplasare, cu Farul Constanța.

Programul lui CFR Cluj până la finalul sezonului:

FC Voluntari - CFR Cluj

CFR Cluj - Farul Constanța

FC Argeș - CFR Cluj

CFR Cluj - Universitatea Craiova

FCSB - CFR Cluj

Programul lui FCSB până la finalul sezonului:

Farul Constanța - FCSB

FCSB - FC Argeș

Universitatea Craiova - FCSB

FC Voluntari - FCSB

FCSB - CFR Cluj

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies