Dan Petrescu Joachim Low Meme Stoica Superliga

Portretele antrenorilor prin ochii lui MM: "Dan Petrescu, hard worker! Joachim Low, aproape zero!" Directorul sportiv SPUNE de ce antrenorul CFR-ului nu ar fi selectioner bun

Dan Petrescu a fost unul dintre cele mai vehiculate nume in momentul in care FRF anunta cautarea unui selectioner nou.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Ianuarie 2020, 13:40
Data actualizarii: Sambata 04 Ianuarie 2020, 13:44

Alegerea lui Mirel Radoi in functia de selectioner al Romaniei a surprins multa lume, majoritatea contestand vehement alegerea Federatiei Romane de Fotbal, preferandu-l pe Dan Petrescu in locul lui.

Directorul sportiv al FCSB-ului, Meme Stoica, a vorbit despre decizia FRF si a afirmat ca alegerea lui Mirel Radoi in detrimentul lui Dan Petrescu a fost una mai buna.

"Daca discutam despre antrenorii care erau sub contract in tara, si s-a discutat mult de Dan Petrescu, eu cred ca este mai nimerit Mirel Radoi, decat Petrescu. De ce? Pentru ca vorbim despre meserii diferite.

Eu nu-l vad pe Petrescu selectioner. La cum il cunosc eu pe el, il vad hard worker, care sa fie ocupat 17 ore pe zi cu echipa pe care o antreneaza", a declarat MM Stoica la Digi Sport.

"Joachim Low ca antrenor este aproape zero!"

MM Stoica il vede pe Mirel Radoi in viitor pe postul de antrenor, insa continua sa faca diferenta dintre cele doua functii.

"Si pe Mirel il vad in viitor asa, dar trebuie mentionat si faptul ca nu exista un portret robot al selectionerului de succes.

Haideti sa-l luam pe Joachim Low! Ce fel de antrenor a fost...o imagine a esecului. Doar o finala cu Stuttgard, de Cupa UEFA. Dupa care a fost, a plecat. El a ajuns sa plece si de la Adanaspor fara victorie. A fost dat afara de acolo. A mai fost prin Elvetia, ma rog, ca antrenor e aproape zero!

In schimb, ca selectioner, este selectionerul Germaniei din 2006 in prezent", a adaugat MM Stoica la Digi.

Modifică setările cookies