Mihai Stoica Alexandru Dandea FCSB Meme Stoica Rapid Superliga

Mihai Stoica nu s-a putut abține! Ce spune despre derby-ul cu Rapid și cum îl înțeapă pe Dandea

Managerul de la FCSB a avut un mesaj tăios pe rețelele sociale.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 19:38
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 19:59

Rapid și FCSB urmează să se întâlnească în etapa următoare, iar spiritele par că se încing cu mai multe zile înainte. Alexandru Dandea, fundașul central trecut și pe la Dinamo sau Astra, i-a atacat pe cei de la FCSB, spunând că nu exista nici un derby pentru rapidiști cu echipa lui Becali, care este nou-înființată.

Mihai Stoica, replică acidă

 

  • Mihai Stoica nu s-a putut abține! Ce spune de derby-ul cu Rapid și cum îl înțeapă pe Dandea

"Salut reapariția Rapidului în prim-planul fotbalului românesc și mi-aș dori să ne întâlnim de 4 ori sezonul ăsta (glumeților, nu 3 în playout și una în cupă), îl apreciez și îl respect pe Daniel Niculae, mi-aș dori să avem și noi un lider ca Săpunaru.

Nu mă interesează disputele referitoare la care e adevăratul Rapid, pentru mine e acolo unde sunt suporterii, deci va fi derby.

În rest, mă bucur că ne-am înființat la timp și am avut sala de la Berceni pusă la punct în detaliu, plus pe Ovidiu Kurti cu înaltă calificare. Nu de altceva, dar ca să se recupereze domnul Dandea la noi după accidentarea suferită când făcea parte din lotul Astrei", se arată în postarea oficialului de la FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!