"Felicitari inca o data si bafta la noua echipa!" Ce mesaj i-a transmis MM Stoica lui Dan Petrescu dupa ce CFR s-a calificat in primavara europeana: "Am simtit si eu asta!"

"Felicitari inca o data si bafta la noua echipa!" Ce mesaj i-a transmis MM Stoica lui Dan Petrescu dupa ce CFR s-a calificat in primavara europeana: "Am simtit si eu asta!"

MM Stoica a postat un mesaj pe retelele de socializare dupa calificarea CFR-ului in primavara europeana.

CFR Cluj s-a calificat in saisprezecimile Europa League dupa ce a invins-o pe Celtic, scor 2-0. Clujenii au acumulat 12 puncte in grupe si au depasit recordul de puncte acumulate de o echipa romaneasca intr-o grupa europeana. Managerul sportiv al celor de la FCSB, MM Stoica, a transmis un mesaj pe retelele de socializare care il are in vizor pe Dan Petrescu.

"Felicitari, Dan Petrescu, pentru a doua calificare in primavara europeana din cariera. E o performanta exceptionala. Stiu cum te simti, si eu am trait sentimentul asta alaturi de tine, de Zenga, de Protasov, de Oli, de Reghe, de Dica. Felicita inca o data si bafta la noua echipa. Pe astia sa-i salvezi, nu ca pe chinezi", a fost mesajul lui MM Stoica postat pe retelele de socializare.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT