Liga 1

Pleaca sau nu Balanescu de la Dinamo? Ce clauza i s-a descoperit in contract actualului director general, dar si cum poate sa-si piarda Dinamo oficialul din Comitetul Executiv al FRF

Pablo Cortacero s-ar putea razgandi dupa ce l-a numit pe Alex Couto noul director general al lui Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2020, 17:27
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2020, 18:03

La sustinerea ultimei conferinte de presa a lui Dinamo, Pablo Cortacero a prezentat noua conducere a clubului, insa pe postul de director general au existat cateva neintelegeri.

Alex Couto Lago a fost prezentat ca fiind noul director general al lui Dinamo, chiar daca acesta nu a semnat inca actele. Cert este faptul ca Bogdan Balanescu nu a parasit aceasta pozitie din cadrul clubului.

Balanescu nu poate fi dat afara de pe postul de director general, deoarece contractul sau a fost realizat astfel incat sa ii ofere protectie in cazul unei posibile concedieri, conform ProSport. Actualul director general ar trebui sa isi dea demisia sau sa elibere practic pozitia pe care o ocupa in acest moment, astfel incat Alex Couto sa poata semna actele.

Dinamo poate pierde pozitia din Comitetul Executiv al FRF daca Balanescu va pleca de la Dinamo. Acesta a fost ales alaturi de Valeriu Argaseala sa reprezinte cluburile din Liga 1. Dupa acesta va pleca din cadrul clubului, va trebui votat un nou reprezentant.

Ramane de vazut daca Pablo Cortacero va fi dispus sa-si piarda oficialul din Comitetul Executiv, pentru a-si numi propriul om in functia de director general.

CITESTE SI

Modifică setările cookies