Peluza Catalin Hildan Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo Dinamo Ionut Negoita Superliga

PCH vine cu o replica pentru ADPD chiar in ziua intalnirii cu Negoita: "Incepem tratativele pentru preluarea clubului!" 

Peluza "Catalin Hildan" vine cu un anunt care dinamiteaza situatia de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2020, 10:57
Data actualizarii: Marti 21 Aprilie 2020, 10:59

Reprezentantii proiectului "Doar Dinamo Bucuresti" au anuntat printr-un comunicat ca intentioneaza sa preia clubul 'in conditii normale', lucru pe care pana acum nu au fost dispusi sa il faca, dupa cum a declarat chiar patronul, Ionut Negoita. 

Fanii dinamovisti din proiectul DDB s-au mobilizat pentru a sustine clubul si au strans peste 100.000 de euro. In comunicat, PCH a anuntat ca vor sa aduca un investitor serios la club. 

"In urma scrisorii publice prin care actionarul majoritar al Clubului Dinamo 1948 isi exprima intentia de a vinde pachetul majoritar de actiuni, impreuna cu drepturile si obligatiile clubului,

Avand in vedere ca scrisoarea este adresata Asociatiei Peluza Catalin Hildan;

Avand in vedere ca suntem deja actionari ai Clubului Dinamo 1948, cu 10,06% din actiuni;

Avand in vedere ca suntem singurul partener al lui Dinamo care a facut ceva concret in ultima perioada pentru a ajuta clubul sa supravietuiasca;

Avand in vedere ca actualul proprietar a oprit orice forma de finantare a clubului,

PRECIZAM URMATOARELE:

Asa cum niciodata nu am lasat echipa la greu, nici de data aceasta nu putem sa privim cu indiferenta cum clubul pe care il iubim se indreapta catre faliment si catre disparitie.

Prin actiunile noastre am reusit sa tinem clubul in viata, atat prin achitarea restantelor salariale catre jucatori, cat si prin strangerea de fonduri necesare obtinerii licentei pentru Liga 1.

Suntem constienti ca avem o obligatie fata de toti suporterii dinamovisti, fara nicio exceptie, de a face tot ce ne sta in putinta pentru ca Dinamo sa continue sa existe.

Suntem constienti ca avem o datorie morala fata de Dinamo si fata de cei aproape 5000 de membri ai Programului DDB, care, prin adeziunea lor la proiectul socios, ne-au dat mandatul de a salva acest club.

Asa cum am anuntat inca de la lansarea Programului DDB, scopul bine definit al actiunilor noastre este deblocarea impasului financiar si ridicarea UNUI MARE DINAMO al suporterilor.

De aceea, NE EXPRIMAM INTENTIA DE A INCEPE TRATATIVELE PENTRU PRELUAREA CLUBULUI IN CONDITII NORMALE.

Printre membrii care sustin Programul DDB, avem profesionisti in toate domeniile necesare de activitate.

In acelasi timp, trebuie sa afirmam ca intotdeauna vom fi dispusi sa facem loc unui investitor puternic, pe care il asteptam alaturi de Dinamo si alaturi de cei mai creativi suporteri.

Suntem constienti ca un astfel de angajament implica un efort deosebit de mare, ca acest lucru nu va fi usor, mai ales acum, cand suntem la inceputul unei perioade de recesiune economica.

Dar suntem convinsi ca suporterii ne vor asigura de sprijinul lor prin aderarea la acest proiect. O echipa de fotbal traieste pentru si prin suporteri, iar suporterii lui Dinamo au demonstrat pana acum ca vor sustine echipa si vor pune umarul la succesele viitoare", au scris cei din PCH in comunicat. 

Modifică setările cookies