"Smardoiul gonflabil ne-a mai amenintat ca vrea sa traiasca intr-o cutie de carton!" Reactia celor din PCH la adresa lui MM Stoica! Ce comunicat au emis acestia

"Smardoiul gonflabil ne-a mai amenintat ca vrea sa traiasca intr-o cutie de carton!" Reactia celor din PCH la adresa lui MM Stoica! Ce comunicat au emis acestia

Ce comunicat au emis cei din PCH.

Peluza Nord si Peluza Ros-Albastra au venit la antrenamentul celor de la FCSB, inainte de meciul cu Dinamo din aceasta seara. Galeria, in frunte cu Gheorghe Mustata le-a transmis in mod clar stelistilor ca isi doreste victoria in fata rivalilor de la Dinamo. Galeria a cantat impreuna cu fotbalistii, iar "ros-albastrii" pot fi siguri ca vor avea parte de o atmosfera fantastica si la meciul de duminica. Alaturi de ultrasi si managerul sportiv al celor de la FCSB, MM Stoica a scandat impotriva lui Dinamo.

Reactia celor de la PCH nu a intarziat sa apara, iar acestia au oferit o serie de replici taioase la adresa lui MM Stoica.

"In urma reunirii de aseara a absolventilor de la 'scoala' vietii la baza de antrenament de pe Centura, revenim cu cateva precizari importante:

1. Astazi trebuie sa umplem Inelul 3 si 'Inelul' largit al mascariciului

2. Nu aruncati cu cartoane in teren! Astia i-ar pute trezi aminitiri placute lui Alifie. Smardoiul gonflabil ne-a mai amenintat odata ca vrea sa traiasca intr-o cutie de carton.

3. Prindeti-va de umeri si nu va grabiti cand cantam hitul anului: Ale, ale, aleoo/Galeria Dinamooo..", se arata in comnicatul emis de catre cei de la PCH.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies