Handbal

"Caracter jegos! Ai o pofta criminala!" Fanii celor de la Dinamo au luat foc! FRH a luat o decizie care i-a scos din minti pe cei din PCH! Ce s-a intamplat

Fanii celor de la Dinamo, mesaj violent la adresa lui Alexandru Dedu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Februarie 2020, 09:25
Data actualizarii: Miercuri 26 Februarie 2020, 09:27

Presedintele FRH, Alexandru Dedu, a luat hotarare care i-a scos din minti pe fanii celor de la Dinamo. Federatia Romana de handbal a schimbat criteriile de valoare pentru jucatorii straini, astfel ca nicio echipa din prima liga nu poatea avea mai mult de trei sportivi extracomunitari. Dinamo are in lot 8 sportivi extracomunitari si va fi grav afectata de acesata decizie, mai ales ca aceasta a venit chiar inaintea returului cu Sporting din Liga Campionilor. Fanii alb-rosilor au emis un comunicat pe retelele de socializare prin are il ataca pe Dedu.


"ADIO HANDBAL! Ii multumim GROPARULUI Dedu!

Dinamo, fosta campioana a Europei in 1965, este neinvinsa in aceasta editie de Liga Campionilor, iar dupa victoria de la Lisabona e foarte aproape de cea mai mare performanta a handbalului romanesc masculin in noul format de CL. O performanta care ar trebui sa ne faca mandri nu doar ca dinamovisti, ci in primul rand ca romani, asa cum eram in anii 60-70, cand dominam handbalul european si mondial cu jucatori care nu intotdeauna aveau nume 100% romanesti. Doar ca din nefericire, sortii ne-au scos in cale cel mai dificil adversar! Nu este vorba de PSG, Montpellier, Vardar, Barcelona sau Veszprem, ci de un nume care pare al unui dintre noi: Alexandru Dedu.

Chiar inainte de meciul decisiv de duminica cu Sporting, Dedu a luat o decizie care va destabiliza tot lotul lui Dinamo, pentru ca in urma hotararii de ieri a FRH, clubul nostru va trebui sa renunte la 5 dintre cei 8 jucatori extracomunitari. La Dinamo, printre cei mai valorosi jucatori, avem: trei tunisieni (Bannour, Alouini, Missaoui), doi iranieni (Saeid Heidarirad, Mousavi), un sarb (Vujici), un egiptean (Mamdouh), un brazilian (Nantes Campos)", se arata in comunicatul emis de PCH.

Modifică setările cookies