Dinamo Liga 1 Mario Nicolae Pablo Cortacero Superliga

Panica la Dinamo! "Mai pot aparea datorii si peste doi, trei ani!" Sefii din Stefan cel Mare se tem de problemele pe care le-ar putea cauza spaniolii

Dinamo mai are nevoie de circa 500.000 de euro pentru a obtine licenta pentru urmatorul sezon al Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Martie 2021, 11:53
Data actualizarii: Miercuri 17 Martie 2021, 11:56

Managerul "cainilor rosii" a vorbit despre situatia de la club si a recunoscut ca se teme de revenirea spaniolilor in Romania. Mario Nicolae a spus ca, din punctul lui de vedere, in viitor vor aparea noi datorii din cauza ibericilor. 

"Cu licenta stam foarte bine. E o suma pe care trebuie sa o achitam, pana in 500.000 de euro. Sau poate fi amanata. Era o suma mai mare. Se fac tot felul de acorduri cu fosti angajati, jucatori sau membri din staff. Dosarul pentru licenta e foarte stufos si acolo stam foarte bine. Colegii au facut o munca titanica. Nu exista stres pe partea asta.

Contractele pentru comisioane la transferuri nu cred ca se regasesc in contabilitatea clubului. Ele se pot face intre parti, partea spaniola si un agent agreat. Ne putem astepta sa apara peste 6 luni unii care sa isi ceara drepturile. Nu m-ar surprinde. Peste un an, doi sau trei pot aparea noi datorii.

Actul nu trebuie inregistrat neaparat. Poate fi o intelegere notariala. Dar nu va mai sta in picioare cand se va demonstra ca nu avea drept de semnatura", a declarat Mario Nicolae, potrivit GSP. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!