Liga 1

Pablo Cortacero n-a acceptat oferta suporterilor! Ce este dispus sa ofere in schimbul banilor care ar salva Dinamo de la depunctare

Suporterii-actionari din programul DDB s-au oferit sa achite mai multe datorii ale clubului, insa au pus si conditii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Noiembrie 2020, 15:24
Data actualizarii: Joi 26 Noiembrie 2020, 15:27

Fanii au cerut demiterea lui Dorin Serdean si a oamenilor lui, dar si sa primeasca 31% din actiunile clubului, acestia asteptand un raspuns din partea oficialilor din Stefan cel Mare pana in aceasta dimineata, la ora 10. 

Nici Pablo Cortacero si nici oamenii lui nu le-au dat niciun semn suporterilor din programul DDB. Se pare ca spaniolul nu este de acord cu cerintele fanilor.

Potrivit GSP, investitorul ar fi dispus sa le dea fanilor doar 15% dintre actiuni in schimbul banilor de care Dinamo are nevoie urgent pentru a evita depunctarea. Pentru a ajunge la un acord, este posibil ca reprezentantii celor doua parti sa se aseze la negocieri. Echipa este presata, insa, de timp, tinand cont ca datoriile trebuie achitate pana la finalul acestei luni. 

Cortacero a promis ca o suma importanta de bani va ajunge astazi in contul clubului, lucru care nu s-a intamplat deocamdata. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies