Prima pentru jucatorii lui Dinamo daca trec de Viitorul in Cupa Romaniei! Ce suma de bani au strans suporterii 

Prima pentru jucatorii lui Dinamo daca trec de Viitorul in Cupa Romaniei! Ce suma de bani au strans suporterii 

Dinamo joaca sambata, de la ora 20:45, impotriva celor de la FC Viitorul, intr-un meci din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei. 

Suporterii le-au promis jucatorilor ca le vor da o prima in cazul in care vor reusi sa castige meciul din weekend. Aceasta ar fi o premiera in acest sezon la Dinamo, in conditiile in care clubul este intr-o situatie financiara extrem de precara, fotbalistii neprimindu-si mai multe salarii. 

Fanii au adunat aproximativ 14.500 de euro din vanzarea de bilete virtuale la meciul cu FC Viitorul, acestia bani urmand a fi impartiti fotbalistilor. Suma pe care vor ajunge sa o incaseze fiecare din ei nu va fi prea mare, insa va reprezenta un ajutor binevenit. Jucatorii s-au plans ca nu mai au bani nici de chirie, promisiunile spaniolilor cu privire la bani nefiind respectate. 

Suporterii-actionari din programul DDB s-au oferit sa achite mai multe datorii ale clubului, insa au pus si cateva conditii. Fanii cer demiterea lui Dorin Serdean si a oamenilor lui, dar si sa primeasca 31% din actiunile clubului. 

Astazi oficialii din Stefan cel Mare trebuie sa le ofere un raspuns suporterilor, care ar putea ajunge sa detina 51% dintre actiuni in cazul in care oferta le va fi acceptata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul UE pentru a-şi rezerva toate vaccinurile anti-Covid produse în Europa
BRAT

Modifică setările cookies