Liga 1

Dinamo, solutie DISPERATA pentru a nu pierde partida cu Viitorul din Cupa Romaniei! La cine vor apela pentru a avea staff medical la meci

Dinamo joaca in saisprezecimile Cupei Romaniei contra Viitorul Constanta si risca sa piarda meciul la masa verde dupa ce a ramas fara staff medical. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 17:02
Data actualizarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 17:16

Regulamentul FRF obliga echipele sa aiba doi medici la meciuri. Unul langa teren si altul la ambulanta. Adrian Motoaca se oferise sa ajute echipe gratis, cel putin pentru urmatoarele doua meciuri, dar el a declarat ca nu se mai intoarce dupa ce a vazut conditiile de la Saftica. 

Dinamo ar urma sa apeleze la medicul de la echipa 2, dar mutarea lui la prima echipa trebuie apropabata de Departamentul de Competitii. Timpul este scurt si nu se stie daca se va putea rezolva aceasta miscare. 

"Solutia ar fi daca accepta medicul de la Dinamo 2, dar am inteles ca si acolo sunt ceva probleme. Trebuie sa i se faca ID de Liga 1, sa se vorbeasca la competitii si s-ar putea scoate maine", a spus Adrian Motoaca pentru DigiSport.ro.

Liviu Batineanu, medicul care si-a dat demisia recent, nu are de gand sa revina in Stefan cel Mare, potrivit DigiSport. 

Dinamo - FC Viitorul este programat sambata, de la ora 20:45. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies