Liga 1

Ongenda, misiune imposibilă pentru FCSB?! "Vă dau cuvântul meu de onoare, e ofertă de 1 milion de dolari"

Francezul ar putea să o părăsească pe Botoșani, dar nu pentru FCSB.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 21:22
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 21:24

După ce Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe fotbalistul celor de la Botoșani, Marius Croitoru a reacționat și spune că există mai multe discuții și oferte pentru atacant, nu doar cu ehipa bucureșteană. Antrenorul anunță ca există chiar o sumă mare primită de Botoșani pentru Ongenda de la un club din străinante, nu mai puțin de 1 milion de euro.

"Bineînțeles, există discuții, și nu numai cu FCSB, dar și cu alte echipe. Chiar au încercat să îl transfere, au făcut două oferte oficiale. Pe adresa clubului a sosit astăzi o ofertă de la alt club din România și încă una din străinătate. Din respect pentru club, nu pot face public numele echipei.

FCSB-ul a făcut publică oferta, celălalt club din Liga 1 nu. Am fost rugați să ne spunem punctul de vedere și să răspundem la solicitarea primită, am făcut-o. Iar un club din afară, vă dau cuvântul meu de onoare, a ofertat 1 milion de dolari. Din punctul meu de vedere, dacă patronul hotărăște să-i dea drumul, eu n-am nicio problemă, nu mă opun.

Rolul antrenorilor este de a face bine jucătorilor, de a-i antrena și a le oferi posibilitatea să se transfere la un club mai mare, cu un salariu mai bun. Oferta de la FCSB și a celuilalt club sunt net inferioare, numai că oferta venită de peste 1 milion de dolari este dintr-o țară în care jucătorul nu cred că dorește să joace.

Ca salariu, oferta este destul de avantajoasă, este din zona Golfului. Dar nu cred că este o ofertă la care să se gândească, pentru că are doar 26 de ani, este în plină ascensiune. Este un jucător esențial, știe ce simt pentru el și invers, din cauza asta a hotărât să vină să lucreze cu mine", a explicat Croitoru, pentru digisport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies