"O smecherie romaneasca!" Dragomir, despre situatia de la Dinamo: "N-au nici dupa ce sa bea apa, dar promit marire de capital cu 5 milioane!" 

"O smecherie romaneasca!" Dragomir, despre situatia de la Dinamo: "N-au nici dupa ce sa bea apa, dar promit marire de capital cu 5 milioane!" 

Promisiunile nerespectate ale lui Pablo Cortacero i-au facut pe jucatori sa ameninte cu greva in 2021. 

Fotbalistii si membrii staff-ului s-au pus de acord sa nu participe la reunirea lotului in cazul in care nu li se plateste cel putin o parte din salariile restante pana la inceputul anului. Strainii ar vrea sa nu mai revina in tara, iar romanii sa intre in greva. 

Aceasta situatie extrema in care a ajuns clubul din Stefan cel Mare a fost comentata de fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, care crede ca spaniolii nu vor veni cu banii. 

"Acolo este deranj mare, o smecherie romaneasca bine pusa la punct. Asa ceva n-am mai vazut, nici n-am auzit pana acum nici in lumea a treia. Au venit unii, saracii, care n-au nici dupa ce bea apa...

Ii aud ca ei fac marire de capital de 5 milioane si ei n-au bani nici sa dea o friptura la echipa", a declarat Dumitru Dragomir potrivit Antena Sport.

In ciuda situatiei financiare dezastruoase, Dinamo a incheiat turul sezonului 2020/21 pe locul 11 in clasament, cu 18 puncte acumulate in primele 15 etape. 

Primul meci din 2020 al "cainilor rosii" este programat pe 13 ianuarie, in deplasare la FC Hermannstadt. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

LISTA restricțiilor care au fost ridicate în București începând de luni. Ce se deschide
BRAT

Modifică setările cookies