Anunt direct din Banie! "Nistor e primul capitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul!" Ce planuri au sefii oltenilor

Managerul general al Universitatii Craiova, Marcel Popescu, a declarat ca Dan Nistor nu este singurul capitan al lui Dinamo pe care oltenii il vor transfera. 

Nistor a fost foarte apreciat de suporteri in Stefan cel Mare, iar fotografia lui a fost imprimata si pe autocarul echipei. Mijlocasul s-a transferat in Banie si a semnat o intelegere valabila pe 2 ani si jumatate. 

"Dan Nistor e primul capitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul. Lumea a fost obisnuita ca Dinamo si FCSB, initial Steaua, sa ia multi jucatori dupa criteriul bunului plac. Raportul de forte s-a schimbat acum. Se intampla ca jucatori importanti de la echipe precum Dinamo sa doreasca sa vina la Craiova.

Ultimul exemplu a fost Capatana, care a zis ca nu vrea la CFR, ci ori vine la Craiova, ori isi termina contractul la Voluntari. Pentru multi Craiova a devenit un club atractiv, licenta la export pe care o are azi Craiova nu cred ca o mai are alt club din Romania.

Cum am reactionat cand am aflat ca vine Nistor? Ca o implinire. Nistor, cand a spus da, pentru noi a fost o realizare manageriala si o lovitura de imagine. A fost bine primit, nu e o exceptie, asa a fost si cu Multescu, care a intrat la inima fanilor Craiovei.

Asa si Dan. Asta e meseria lor, ce conteaza ca a venit de la Dinamo? Ce inseamna tradare istorica? E doar o mana de jucatori pe care ii putem acuza de tradare istorica, in rest e vorba de normalitate. Daca un jucator emblematic pleaca e tradare istorica, daca e un jucator de pluton nu e nicio tradare istorica", a declarat managerul Craiovei pentru ProSport. 

Dupa egalul cu CFR, scor 0-0, Mihai Rotaru ar fi oferit 200 de mii de euro pentru un jucator de la Dinamo, dar conducerea spaniola a refuzat. Juan Camara ar fi fost jucatorul dorit de olteni, potrivit ProSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

LISTA restricțiilor care au fost ridicate în București începând de luni. Ce se deschide
BRAT

Modifică setările cookies