Anunt direct din Banie! "Nistor e primul capitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul!" Ce planuri au sefii oltenilor

Managerul general al Universitatii Craiova, Marcel Popescu, a declarat ca Dan Nistor nu este singurul capitan al lui Dinamo pe care oltenii il vor transfera. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Decembrie 2020, 15:54
Data actualizarii: Miercuri 23 Decembrie 2020, 23:14

Nistor a fost foarte apreciat de suporteri in Stefan cel Mare, iar fotografia lui a fost imprimata si pe autocarul echipei. Mijlocasul s-a transferat in Banie si a semnat o intelegere valabila pe 2 ani si jumatate. 

"Dan Nistor e primul capitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul. Lumea a fost obisnuita ca Dinamo si FCSB, initial Steaua, sa ia multi jucatori dupa criteriul bunului plac. Raportul de forte s-a schimbat acum. Se intampla ca jucatori importanti de la echipe precum Dinamo sa doreasca sa vina la Craiova.

Ultimul exemplu a fost Capatana, care a zis ca nu vrea la CFR, ci ori vine la Craiova, ori isi termina contractul la Voluntari. Pentru multi Craiova a devenit un club atractiv, licenta la export pe care o are azi Craiova nu cred ca o mai are alt club din Romania.

Cum am reactionat cand am aflat ca vine Nistor? Ca o implinire. Nistor, cand a spus da, pentru noi a fost o realizare manageriala si o lovitura de imagine. A fost bine primit, nu e o exceptie, asa a fost si cu Multescu, care a intrat la inima fanilor Craiovei.

Asa si Dan. Asta e meseria lor, ce conteaza ca a venit de la Dinamo? Ce inseamna tradare istorica? E doar o mana de jucatori pe care ii putem acuza de tradare istorica, in rest e vorba de normalitate. Daca un jucator emblematic pleaca e tradare istorica, daca e un jucator de pluton nu e nicio tradare istorica", a declarat managerul Craiovei pentru ProSport. 

Dupa egalul cu CFR, scor 0-0, Mihai Rotaru ar fi oferit 200 de mii de euro pentru un jucator de la Dinamo, dar conducerea spaniola a refuzat. Juan Camara ar fi fost jucatorul dorit de olteni, potrivit ProSport. 

Modifică setările cookies