EXCLUSIV | "O sa analizam toate propunerile si o sa vedem ce e cel mai bine!" Noul presedinte al FCU Craiova anunta un obiectiv maret pentru nou-promovata

Marcel Puscas a revenit la FCU Craiova, dupa ce a mai fost presedinte al clubului si in trecut.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 26 Mai 2021, 12:34
Data actualizarii: Miercuri 26 Mai 2021, 14:16

Echipa lui Adrian Mititelu pare pusa pe fapte mari, iar dupa ce au inceput sa mute la nivel administrativ, acum formatia olteana cauta sa se intareasca pentru a forta accederea in playoff inca de la primul sezon de la promovarea in Liga 1.

"In privinta jucatorilor, da, suntem in discutii si cu Paraschiv, dar inca nu e concretizat. Sunt mai multi jucatori in vizor si e normal sa fie asa, cand treci de la un esalon la altul. Eu il stiu pe Paraschiv de 4 ani, e un tanar de perspectiva. E o sansa si pentru el. Are calitati interesante. De obicei, in perioada asta, toata lumea se misca. Foarte multi, impresari, jurnalisti, care arunca zvonuri.

Sigur, o sa analizam mai toate propunerile si o sa vedem care variante sunt cele mai bune pentru noi, privind raport calitate pret. Are o experienta mai mare decat au avut altii, care au fost si pe la nationala sau pe la anumite cluburi. Mutu are deja 4-5 ani de antrenorat. Cred ca, fiind tanar, poate sa se afirme si el la Craiova. Si noi suntem o nou-promovata, el fiind un antrenor tanar.

Sper sa se semneze si sa se hotarasca. Incercam sa facem cat de mult putem si sa ajungem in varf, unde am mai fost. Totusi, e si o istorie in spate care te obliga. Nici patronii nu sunt genul de oameni care sa agreeze performante slabe. Daca e sa fim sinceri, uitati-va cine a ajuns in playoff.

Clinceni, care nu spera, Chindia era sa ajunga, Argesul, care era nou-promovata. Meciul cu CSU o sa fie cum e la Liverpool, un derby. Sper sa fim noi cei care castiga. Oricum, Craiova e un oras care mananca fotbalul pe paine si nu agreeaza jumatati de masura", a spus Marcel Puscas la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies