Adrian Mititelu FCU Craiova inchisoare Liga 1 promovare Superliga

"Oamenii rai ti-au luat aceasta bucurie!" Mesajul transmis de sotia lui Mititelu dupa promovarea lui FCU Craiova in Liga 1 

FCU Craiova a promovat in Liga 1 de pe prima pozitie a clasamentului din playoff-ului Ligii secunde. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Mai 2021, 17:11
Data actualizarii: Marti 25 Mai 2021, 17:16

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, nu a putut fi alaturi de echipa, fiind condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind transferul lui Mihai Costea la FCSB. 

Dupa promovare, sotia lui Mititelu a publicat un mesaj pe Facebook, in care a facut comentarii dure la adresa celor care l-au inchis pe patronul celor de la FCU. 

"Adi, trebuia sa fim impreuna in cea mai importanta si asteptata zi pentru tine, dar uite ca dupa 10 ani bunul Dumnezeu ti-a indeplinit cea mai mare dorinta a ta. Din pacate, acei oameni rai si fara suflet au reusit sa iti ia aceasta mare bucurie, crezand ca asa te vor reduce la tacere, luandu-ti propria libertate, dar 'nu mor leii cand vor cainii'.

Ce nu stiu ei este ca tu esti omul care nu renunta niciodata pentru ca ai un caracter foarte puternic si esti un mare luptator. Te asteptam acasa cat mai repede si mai puternic decat te stim cu totii! Felicitari pentru aceasta mare bucurie pe care ai oferit-o tuturor acelor care iubesc aceasta echipa adevarata! Te iubim enorm", a fost mesajul postat de Ileana Mititelu, pe contul personal de Facebook.

Conform unor declaratii ale lui Adrian Mititelu jr., tatal lui ar putea fi eliberat din inchisoare in luna iunie, ca urmare a unei contestatii depuse in baza legii. 

Modifică setările cookies