Flavius Stoican Dinamo Ioan Andone Superliga

Numirea lui Flavius Stoican pe banca lui Dinamo, luată în derâdere: „E o glumă, nu?! Nu-l văd în stare!”

Iuliu Mureșan l-a demis pe Mircea Rednic de pe banca lui Dinamo pe Flavius Stoican.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 19:32
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 19:34

Mutarea făcută de Mureșan a venit în momentul în care toată suflarea dinamovistă aștepta mutările promise de Mircea Rednic pentru vacanța de iarnă. Nu mai puțin de 14 plecari anunțat „Puriul”.

Mureșan nu a fost însă de acord cu tactica lui Rednic și a decis să-l demită, invocând lipsa de rezultate și a anunțat că vor pleca doar patru-cinci jucători și vor fi înlocuiți de alții.

În locul lui Rednic a fost nummit deja Flavius Stoican, care însă este contestat atât de suporterii dinamoviști, cât și de oamenii din fotbal.

Ioan Andone (61 de ani), fost jucător și antrenor cu un trecut bogat la Dinamo, privește numirea lui Stoican pe banca lui Dinamo ca pe o glumă.

„Am crezut că e o glumă de sărbători... Am zis: «Domne, e o glumă de sărbători?!». Ştiam că Mircea voia să facă schimbări, le anunţase deja, deci nu mă aşteptam. 

Flavius Stoican e un băiat inteligent, a mai antrenat şi el când şi când, a mai fost la Dinamo, a terminat un campionat pe 4, dar nu-l văd în stare. Dacă Rednic n-a reuşit...

Toată lumea a greşit acolo, şi Rednic, şi Mureşan. Şi plăteşte numai Rednic. Ce-i drept, Rednic a greşit grav, n-avea voie să dea în jucători, în fiecare săptămână era un conflict la echipă. Era mereu în conflict cu jucătorii, cu adversarul, cu arbitrul, cu toată lumea”, a declarat Andone la Telekom Sport.

Rednic, la cel mai slab mandat pe banca lui Dinamo

Pentru Mircea Rednic, acesta a fost mandatul cu numărul cinci la Dinamo și, fără îndoială, cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, are o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

Doar șase puncte a reușit Dinamo să strângă în cele 12 meciuri disputate cu Mircea Rednic pe bancă. „Câinii” ocupă în momentul de față locul 15 în clasament, cu 12 puncte.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!