Cristi Borcea Dinamo Iuliu Muresan Superliga

Cristi Borcea, de partea lui Mureșan în scandalul iscat la Dinamo: "E omul cel mai calificat"

Crist Borcea a comentat evenimentele care s-au petrecut la Dinamo în ultimele zile, după demiterea lui Mircea Rednic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 16:15
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 16:20

Clubul din Ștefan cel Mare trece printr-o perioadă agitată atât din prisma rezultatelor, cât și din cauza schimbărilor care au avut loc la echipă în ultimele zile.

Dacă nume importante din fotbalul autohton l-au susținut pe Mircea Rednic în detrimentul lui Iuliu Mureșan, Cristi Borcea este de părere că directorul executiv din Ștefan cel Mare va reuși să salveze echipa de la retrogradare. 

"Echipa asta, nu (n.r. să se salveze de la retrogradare). Dacă se iau 5-6 jucători. Mureşan e un preşedinte bun, e omul cel mai calificat, pentru că a trecut cu CFR prin insolvenţă.

N-are nicio legatură cu Dinamo, a mai luat campionate. Nu să vină un conducător dinamovist, ci unul care să ştie cum să scoată o societete din insolvenţă. Eu alegeam dintre doi, Marginean care a fost la Mediaş şi Mureşan. Atât!", a declarat Cristi Borcea pentru Realitatea Sportivă.

Reacția lui Mircea Rednic după anunțul demiterii

„Puriul” a declarat că este extrem de dezamăgit și surprins de decizia luată astăzi de oficialii lui Dinamo și a spus că va merge la Săftica pentru a discuta oferta financiară pe care clubul i-o propune pentru a rezilia contractul.

”Ce înseamnă un comunicat? Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a spus Mircea Rednic, potrivit fanatik.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!