Dinamo Iuliu Muresan Mircea Rednic Superliga

"Mureșan a reușit să dinamiteze DDB". Mesajul tranșant transmis de fani noului antrenor de la Dinamo 

Dinamo trece printr-o perioadă agitată atât din prisma rezultatelor, cât și din cauza schimbărilor care au avut loc la echipă în ultimele zile.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 15:58
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 16:03

După demiterea lui Mircea Rednic și aducerea lui Flavius Stoican au creat animozități în rândul DDB, ținând cont de faptul că majoritatea suporterilor erau de partea fostului tehnician din Ștefan cel Mare.

"Iuliu Mureșan a reușit să dinamiteze DDB-ul. L-a împărțit în două, este conducerea și restul. Domnul Mureșan continuă să gândească că nu are nevoie de DDB. Deciziile DDB le ia președintele Cristi Hîldan care habar nu are. Nu pot să spun ce mesaje erau pe WhatsApp. Cea mai elegantă reacție a fost 'ne-a omorât unul de la Cluj'.

Personal nu am nimic cu Flavius. Cred că a intrat într-un război care nu este al lui. Este război, va fi război. Va plăti Flavius, fără să își dea seama, toată nebunia asta. Sunt convins că nu se vor liniști apele", a declarat președintele DDB Spania, Dragoș Sterpu, potrivit Playsport.

Reacția lui Mircea Rednic după anunțul demiterii

„Puriul” a declarat că este extrem de dezamăgit și surprins de decizia luată astăzi de oficialii lui Dinamo și a spus că va merge la Săftica pentru a discuta oferta financiară pe care clubul i-o propune pentru a rezilia contractul.

”Ce înseamnă un comunicat? Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a spus Mircea Rednic, potrivit fanatik.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!