Ilie Dumitrescu Dinamo Iuliu Muresan Mircea Rednic Superliga

"Mureșan trebuie să-și asume decizia!". Ilie Dumitrescu explică ruptura dintre Dinamo și Mircea Rednic 

Iuliu Mureșan a luat decizia de a-l demite pe Mircea Rednic de pe banca lui Dinamo, iar în locul acestuia l-a numit pe Flavius Stoican.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 08:54
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 10:35

Administratorul special al lui Dinamo a invocat lipsa de rezultate pe care Rednic a avut-o pe banca „roș-albilor”.

Ilie Dumitrescu este de părere că decizia lui Iuliu Mureșan a fost una radicală și greu de luat, aceasta având legătură într-o mare măsură și cu relația dintre Mircea Rednic și vestiar.

"Responsabilitatea rezultatelor este 100% a antrenorului, dar în situația asta... Un președinte trebuie să pună în balanță două aspecte: antrenorul și jucătorii. Se pare că sunt semnale din interior, din ce știu și eu, că jucătorii nu l-au mai susținut.

Atunci, ce faci tu, ca președinte? Este o decizie cu greutate! PCH și DDB sunt două entități diferite, mi-a dat cineva un mesaj acum. Cine îl susține acum pe Mircea Rednic? Mureșan trebuie să-și asume decizia. Ar fi bine ca DDB să aibă un om în club, un om care să vină din iarbă, un factor de decizie", a spus Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

Rednic, la cel mai slab mandat pe banca lui Dinamo

Pentru Mircea Rednic, acesta a fost mandatul cu numărul cinci la Dinamo și, fără îndoială, cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, are o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

Doar șase puncte a reușit Dinamo să strângă în cele 12 meciuri disputate cu Mircea Rednic pe bancă. „Câinii” ocupă în momentul de față locul 15 în clasament, cu 12 puncte.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!