EXCLUSIV ”Nu trebuie să fie o reîncarnare a mea”. Lucian Sânmărtean, categoric când a fost întrebat despre ”perla” lui Becali de la FCSB

.Lucian Sânmărtean FCSB Octavian Popescu Superliga Lucian Sânmărtean / Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 09:41
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 09:44

Octavian Popescu (20 de ani) este lăudat de mai multe voci din fotbalul românesc, de când Mihai Pintilii a preluat banca tehnică a celor de la FCSB.

Lucian Sânmărtean (42 de ani) a reacționat când a fost întrebat dacă ”perla” lui Gigi Becali de la FCSB ar putea fi ”urmașul său” de la vicecampioana României. 

Fostul internațional a vorbit la superlativ despre puștiul pentru care patronul FCSB-ului vrea să obțină o sumă-record de pe urma unui transfer.

Lucian Sânmărtean, despre Octavian Popescu: ”Se va dezvolta”

Nici nu trebuie să fie Octavian Popescu o reîncarnare a mea, cum nici eu nu am fost reîncarnarea cuiva. Este un copil bun care s-a impus la FCSB, la o vârstă fragedă, nu cum am venit eu, matur, liniștit. Este un copil foarte bun și se va dezvolta foarte bine acest Octavian Popescu. 

Știe să controleze presiunea, e un copil foarte bun și cred foarte mult în talentul lui. Se va dezvolta, va înțelege și el jocul. De aici trebuie să-și asume rolul de lider și să livreze la nivel înalt”, a spus Lucian Sânmărtean, la emisiunea SuperFanii, care poate fi urmărită pe Sport.ro și VOYO.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Octavian Popescu la patru milioane de euro.

Octavian Popescu, lăudat de UEFA

Fotbalistul a renăscut de când Mihai Pintilii (38 ani) a început să o pregătească pe FCSB. În 7 meciuri cu fostul închizător pe banca tehnică, „perla” lui Gigi Becali (64 ani) a marcat două goluri și a oferit 4 pase decisive. 

Evoluțiile lui Octavian Popescu au intrat și în vizorul celor de la UEFA, care l-au inclus într-un top select al tinerilor cu potențial, alături de Goncalo Ramos (21 ani / Benfica), Alejandro Garnacho (18 ani / Manchester United) și Nico Williams (20 ani / Athletic Bilbao).

"Mijlocașul ofensiv a fost o apariție regulată pentru FCSB în sezoanele anterioare și a luat parte la competițiile internaționale încă de la împlinirea vârstei de 18 ani. Plin de fler și cu o viziune a spectaculosului, a atras comparații cu emblema românească Gheorghe Hagi", a scris UEFA. 

Foto / Sport Pictures

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!