Cine vorbește, plătește! Mihai Stoichiță, sancționat de Burleanu pentru că și-a dat cu părerea în cazul FCSB

MIhai Stoichita FCSB Razvan Burleanu Superliga Mihai Stoichiță
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 18:30
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 19:15

Mihai Stoichiță le-a luat apărarea celor de la FCSB în scandalul licențelor, iar Răzvan Burleanu a anunțat că directorul tehnic de la Federație va fi sancționat.

Burleanu a susținut că Stoichiță, prin comentariile sale a încălcat regulamentul de ordine interioară și în consecință va trebui să suporte consecințele.

Din spusele șefului FRF, sancțiunea nu va fi una mare, deoarece Stoichiță se află la prima abatere.

„Mihai Stoichiță a greșit. A încălcat regulamentul de ordine interioară pe care-l avem la nivelul administrației Federației Române de Fotbal, fiindcă vorbim de o speță care se află în momentul de față în procesul de judecare la una dintre comisii. Prin urmare, Mihai va fi sancționat. Din fericire, este la prima abatere”, a spus Răzvan Burleanu ședința Comitetului Executiv al FRF.

Ce a spus Stoichiță despre scandalul dintre Burchel și FCSB

„Asta e situaţia actuală a antrenorului român, potrivit legilor în vigoare, legile ţării şi legile UEFA. Nu cred că mai are sens să discutăm.

Am vorbit şi cu Burchel şi i-am zis «Domnule, închidem subiectul! Respectăm legile».  Am fost la Sibiu (n.r la Hermannstadt - FCSB 0-1) şi nu m-am uitat doar la meci, ci şi la banca de rezerve a Stelei (n.r. FCSB-ului).

Cei de acolo nu au încălcat nicio prevedere. Pintilii nu s-a ridicat de pe bancă decât atunci când a făcut schimbare, conform fişei postului. Strizu a dat indicaţiile. Ce pot să spun? Nu ai ce să faci.

În momentul în care se încalcă aceste legi şi iese Mihai şi dă indicaţii, atunci este pasibil de pedeapsă. Dar dacă nu face treaba asta? Ce face el e conform fişei postului. 

Nu e vorba că-l apăr… am vorbit cu Pintilii, cu Croitoru şi Prepeliţă. Am încercat să le explic că nu se mai poate fără şcoală. Sunt legi date de UEFA şi de statul român, nu de mine sau de Burchel.

Treaba lui Burchel este să reglementeze licenţele. Asta ne interesează pe noi, să reglementăm licenţele pe care UEFA ne obligă să le folosim la încadrarea unui antrenor la o echipă profesionistă”, a spus Mihai Stoichiţă, la Orangesport - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!