"Nu trebuia sa spuna Gigi asta!" MM Stoica, deranjat de declaratia patronului la prezentarea lui Teja! Ce se intampla cu jucatorul "cu cel mai greu cuvant din vestiar"

Mihai Teja a fost prezentat astazi ca nou antrenor la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Decembrie 2018, 16:27
Data actualizarii: Joi 27 Decembrie 2018, 16:33

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a reactionat rapid dupa ce Gigi Becali l-a criticat pe capitanul FCSB-ului, Lucian Filip, spunand ca acesta nu ar trebui sa mai joace mijlocas central. Totusi, MM Stoica este de aceeasi parere!

"Nu era normal ca Gigi sa spuna asta. Mihai nu a pus problema de Filip, ci a cerut un alt profil de mijlocas central. Filip e un jucator pe care noi ne bazam pentru ca e foarte important pentru noi. Eu ma bucur ca s-a vorbit despre asta pentru ca Filip e cel mai bine mobilat intelectual si are cel mai greu cuvant in vestiar" a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Ce a spus Becali

“Nu intelegeam de ce nu avem posesie. Sa nu se supere Filip, dar Mihai Teja mi-a zis ca nu putem sa facem posesia cu el. E bun jucator, dar nu putem face posesia pentru ca e lent. Mi-a zis ca nu putem sa facem posesia cu mijlocasi lenti. A spus ca Filip e puternic, dar ca avem nevoie de iuteala. Filip o sa fie fundas central" a fost declaratia lui Gigi Becali in conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!